Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

Vårens utgave av BoLyst leser du her!

Annonsørinnhold fra FremoverLab

En deilig sommerdag i 2017 ble ideen om BoLyst til, og samme høst så magasinet dagens lys for første gang. 2 år senere gir vi nå ut fjerde utgave av magasinet, som har blitt veldig godt mottatt hos våre lesere og kunder.

BoLyst er et magasin med fokus på bolig, hage og hytte, og inneholder godt lesestoff, inspirerende bilder og flotte annonser.

I vårens utgave besøker vi et skreddersydd funkishus for en aktiv familie i Fagernesfjellet, med smarte løsninger for en hektisk hverdag.

Vi har også tatt turen til Beisfjord og besøkt et herskapelig nybygg liggende idyllisk plassert på sørsiden, med tyttebærlyngen rett utenfor døra. Familien som bor her har også en spennende historie å fortelle.

Vi har allerede fått en deilig forsmak på sommer, og det klør i fingre og tær etter å flytte stua ut. Vi har invitert til hagefest og viser inspirasjon til hvordan man kan skape et hyggelig utemiljø.

I januar tok vi turen til Lillestrøm for å ta temperaturen på årets trender på Nordic Living-messen. Samtidig hadde vi en hyggelig sofaprat med interiørdesigner og TV-host Halvor Bakke, og Aina Sollie Steen viser oss sin første servise-kolleksjon.

Finn Schjøll er trofast hagespaltist hos oss, og denne gangen gir han gode råd om hvordan man lager sitt eget vidundermiddel for plantene.

Les om dette, samt mye mer i vårens utgave av Bolyst.  

 

FremoverLab

Del artikkelen på Facebook