Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Unn deg et lekkert og praktisk bad til vinteren

Direkte fra Italia; store og trendy fliser kombinert med designmøbler. Inger, Steinar og Tom er klare til å gi deg akkurat det badet du ønsker deg.

Annonsørinnhold fra Norfloor Bodø

I høst skal det være store, matte og rustikke fliser. Norfloor i Bodø har alt du trenger for både å få et trendy, men også praktisk og varmt bad.

- Vi leverer komplette bad, alt fra fliser, innredninger, varmekabler og vvs, sier avdelingsleder Steinar Saksenvik i Norfloor Bodø.


Siw Sønvinsen i Bodø har valgt store fliser i kombinasjon med dekorfliser fra Norfloor. - Jeg har fått en helt annen romfølelse nå, sier hun.
Siw Sønvinsen har valgt fliser i rustikk stil på det lille badet. Samtidig er dusjen markert med dekorfliser. Dusjdørene går an å vende innover for å gi det badet mer gulvplass.

Renoverte hele badet

Trenden er større og større fliser. Mens folk flest for få år siden ville ha 10x10 og 20x20, går flere og flere nå for 60x60 eller større.

Selv på små bad fungerer store fliser bedre enn små. Ganske enkelt fordi store fliser gir større romfølelse og vil gi færre fuger med tanke på rengjøring.

Siw Sønvinsen har nylig renovert sitt lille bad på fire kvadratmeter i boligen i Rønvik i Bodø. Hun har lagt store fliser både på gulv og vegg, kombinert med dekorfliser.

- Tidligere var det våtromsbelegg både på gulv og vegg. Nå har jeg i tillegg en smalere vask, og dusjdørene går an å vende innover. Jeg har fått en helt ny romfølelse, sier hun.

Flisene kommer fra Norfloor, og er lagt av en fagmann.

- Jeg valgte en rustikk stil for å skape litt liv. Jeg har de samme flisene på brannmuren i kjelleren, og pipen. Dette for å skape en gjennomgående stil i huset, forteller hun.

Sønvinsen har pusset opp det meste av huset selv, men badet er utført av fagfolk.

- Det som er viktig med bad, er at arbeidet blir utført av folk med våtromssertifikat. Jeg har en erklæring om dette, noe som vil gjøre at jeg får erstatning fra forsikringsselskapet dersom det skulle skje noe, sier hun.

Tips: Du kan få flis opp til 3,6 x 1,6 meter.

Fliser fra Italia

Norfloor jobber med de fremste produktdesignene i verden når det gjelder utvikling av nye fliseserier som lanseres hvert eneste år gjennom våre sammarbeidsprodusenter, som Norfloor er alene om å representere i Norge.

- Italia har holdt på med flis lengst, og vi tar produktene fra de største produsentene.

Les mer om de ulike flisene her.

Flisene er ikke bare større nå, de er matte. De settes gjerne opp i kombinasjon med dekorflis, som her. De store flisene er Stonedesign chalk, mens stavmosaikken t.v er Stonedesign Ash fra Terratinta. Badekaret kommer fra norske Sanipro, mens armaturet kommer fra italienske Gessi.

Legg en frostsikker uteplass

Mange velger å legge flis utendørs, noe som kan være utfordrende med tanke på frostsprengning i det klimaet vi har. Med systemgulv fra Spesialverktøy vil dette problemet ikke være et tema. Fordelene med dette systemet vil være:

Ingen graving og betongarbeid

Du slipper lim og fug

Raskt og rimelig

Passer både for fliser og tregulv

Kan justeres i ettertid

Dekker høyder fra 5-1020 mm.


BRUKSOMRÅDER:

· Fliser, betongflis,steinfliser,planker,kompositt

· Terrasse/platting av tre eller flis

· Ved bassenger eller badestamper

· Takterrasser

· Gangstier i hage

Fossefall fra taket

Valgene er mange. Størrelsen på flisene, type møbel, dusj, badekar og armatur. Dekorfliser i et utall varianter finnes hos Norfloor. De bryter opp inntrykket, og har kommet for å bli.

Flere badekar og dusjer her.

Finn ideer til kvalitetsbadet her.

Mange velger en stripe dekor. Andre vil ha større felt, for eksempel i dusjen. Alt kan leveres.

Det gjelder også armatur, hvor trenden nå går i retning gull og sort.

Ulike løsninger for dusjen endrer seg også.

- Du kan få dusjen innfelt i taket, med lys og ulike funksjoner. Som fossefall. Det er spa-følelsen produsenten her er ute etter, forteller Inger Hafeld.

Tips: Hva med et bilde av deg selv i mosaikk på baderomsveggen?

Mosaikk brukes ofte på gulv i dusjsone og her som en dekor/effekt på vegg. Flisene som er brukt er serien Industrial fra Floorgres mens takdusjen kommer fra den italienske produsenten Newform.

Treimitasjoner

Hos Norfloor får du fagrådene du trenger når du skal investere i et nytt bad. Vi er også behjelpelig med å skaffe godkjente håndverkere om det trengs.

Det finnes fliser i alle prisklasser, strukturer, farger og størrelser. Noe flere og flere oppdager.

- Vi selger mye flis i treimitasjon. Folk velger dette i stedet for parkett. Det legges på stue, kjøkken eller bad. De er veldig populære, forteller Saksenvik.

Råd: Veggfliser kan kun legges på vegg. Gulvfliser kan både legges på gulv og vegg.

Med lokale håndverkere, litt på lager selv og hovedlager i Halden - har Norfloor i Bodø kort leveringstid på de fleste produktene.

Tips: Ikke gjør arbeidet på våtrommet selv. Går det galt får du ikke noe igjen på forsikringen. Bruk godkjente håndverkere.

Se ulike bilder her.

Norfloor har gode tilbud ut oktober. Kom innom!
Flisene Cotton Candy fåes i flere farger og danner en fin struktur i dusjen.

Norfloor Bodø

Del artikkelen på Facebook