Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Sommerfesten

Lukta av nyklippet gress. En avkjølende bris streifer forbi og bryter opp de varme solstrålene. Bølgene skvulper langs svabergene mens fuglene kvitrer muntert, vel vitende om at den varmeste årstiden har meldt sin ankomst. Det er sommer…

Annonsørinnhold fra Hageland

Hageland

Grillen er fyrt opp og tilbehøret er klart. Et vindpust rasler i de store, frodige plantene, og gir følelsen av å være i sydlige strøk. På sidebordet ved grillen bugner det av saftige tomater, sprø paprika og friske sitroner, alt er ferskt og henger på plantene. Det er bare å plukke og spise.

Det er god stemning og latteren sitter løst. Gjengen på Hageland kan alt om å gjøre hagen i stand til sommerfest.

All mat og drikke er levert av Rema 1000 Skistua.

Denne positive og kunnskapsrike gjengen tar deg i mot på Hageland Narvik. De hjelper deg med det du måtte trenge, og gjør alt for at du som kunde skal få en god opplevelse i butikken.
Alumøbler er veldig lette å flytte på og de stramme linjene passer inn i den nordiske stilen. Store planter fungerer utmerket som soneinndeler, og skaper den intime stemningen. De tilfører også en tropisk touch på uteområdet ditt.
Kombinasjonen av treverk, bast og planter skaper en lun stemning på uteområdet.
Spark av deg sandalene og legg deg godt til rette. På en daybed kan du nyte litt skygge mens du leser en bok eller tar deg en 5-minutter på øyet. Eller kanskje er det barna som kryper oppi og får litt etterlengtet pause fra solsteiken…? Ved et enkelt dytt kan denne daybed’en omgjøres til en sofa, og vips så har du ekstra sitteplasser i loungen din. Dette er en Christine’s favoritter.
Skap et eksotisk uttrykk i hagen din ved bruk av asiatiske elementer.
Skikkelig lun hagestemning med rotting i beige. Møblene er hardføre og putene tåler fukt. Et uteteppe definerer sonene på en delikat måte og gjør sittegruppen mer innbydende.
God stemning i loungen mens maten tilberedes. Dan Erik er kjapp i replikken og har alltid noe morsomt å fortelle.
Ferske råvarer og en kvalitetsgrill er oppskriften på en vellykket middag – hver gang.
Kristoffer fra REMA 1000 Skistua har stått for maten denne deilige dagen med smak av sommer. Det går godt an å lage sydlandsk stemning på verandaen, selv med snø i fjellene bak.

Alle produkter og planter finner du hos oss. 

Tekst: Cathrine Stornes Pettersen Foto: Rune Dahl
Styling: Cathrine Stornes Pettersen

Del artikkelen på Facebook