Annonsørinnhold fra Europris

Hva er dette?

Slik gjør du uteområdet klart for sommeren

Ingenting er som utesesongen, men det krever litt forberedelser og utstyr for å sette prikken over i-en.

Annonsørinnhold fra Europris

Våren er her for fullt og for mange betyr det endelig mulighet til å tilbringe tid i hagen, på balkongen eller hytta.

Men før du kan nyte gressplen, grill og en god bok, må uterommet gjøres klart. Hos Europris finner du alt du trenger - enten det gjelder nye hagemøbler, hageredskaper eller nødvendig utstyr og hjelpemidler til planting.

Start med å lage en liste over ting som må gjøres i uterommet. Burde det plantes om, trenger plattingen beising eller må grillen rengjøres? Få det ned på papiret, så blir det lettere å få en oversikt.

Etter listen er klar, start med å fjerne løv, blader og ugress som kan ha kommet frem i løpet av vinter og våren. Bruk en løvblåser eller rake. Om det har begynt å vokse mose eller ugress på heller og grus, benytt deg av Natria ugressrent.

Gjør terrassen klar

Så var det på tide med selve terrassen. Som et parforhold, trenger den også pleie og kjærlighet.

Mange foretrekker å benytte seg av Terrasserens Effekt. For andre kan en omgang med børste og vann fra hageslangen være nok. Etter en lang vinter i dvale, kan det hende terrassen trenger enda mer pleie enn bare vask. Terrassebord burde uansett behandles annenhvert år med beis, olje eller maling.

Finn det du trenger for å gjøre klar uteplassen her.

Det du trenger  - uansett plass og budsjett

Når jobben med å klargjøre terrasse, balkong eller hage er utført, kan man endelig begynne med det morsomme: Gjøre uteplassen til et koselig oppholdssted for deg og familien. 

Om hagemøblene burde byttes ut, frykt ikke. Europis har et bredt utvalg av det du trenger, uansett plass og budsjett.

Den populære Viborg-serien byr på et utvalg av hjørnesofa, loungesett, hvilestol og sofagruppe. Det er også mulig å kjøpe spisebord og putekasser i samme serie.

Naxos hagemøbler er en annen favoritt blant Europris' kunder. En annen stil enn nevnte Viborg, men som passer inn like så godt på hytta ved sjøen som hytta på fjellet. Serien består av sofa, stoler, puff, benk og potter - for å nevne noe. Den meget populære Naxos hjørnesofa har blitt oppgradert med tykkere puter, Nonwood-bord og aluminumsramme.

Er du usikker på plass du har tilgjengelig, kan Larkollen Modulsett være den perfekte løsningen. Utemøbel-serien lar deg nemlig kombinere og sette sammen den perfekte sittegruppen - akkurat slik du ønsker deg. Ser du at du trenger mer sitteplass til besøk, er det bare å kjøpe flere moduler og bygge ut. Her er det bare fantasien som setter stopper.

For å sørge for at hagemøblene varer i sesong etter sesong, er jevnlig rengjøring viktig. Husk også å ta inn uteputer eller oppbevar dem i en putekasse når de ikke er i bruk.

Se alt av hagemøbler fra Europris her.

Gjør plassen til din egen frisone

En uteplass skal være et fristed for deg og familien. Derfor er det viktig å finne produkter som lar deg nyte området til det fulle. 

Har du god plass, kan det være smart å dele området opp i flere soner: En for middag, en for soling, en for barna og en for mor og far. En slik sonedeling gir deg også flere valgmuligheter når det kommer til hva slags møblement man skal ha.

Foruten spisebord, grill og stoler, kan en hengekøye til deg selv være en behagelig investering. Kanskje ungene endelig skal få trampoline de har bedt om? 

En parasoll til varme dager eller terrassevarmer til litt kjølige kvelder. Masse koselige utelys, kan også være et fint tilskudd. Har du balkong og bor i byen, er det fantastisk hyggelig med lys hengende på rekkverket.

Finn inspirasjon og tips hos din nærmeste Europris-butikk, eller besøk vår hjemmeside.

Del artikkelen på Facebook