Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Slik får dere en uforglemmelig konfirmasjonsdag

Mange er godt i gang med å planlegge ungdommen i huset sin store dag. Nina og Grete på HEIM har pynten og tipsene du trenger. Damene er drevne på det meste innen temaet, fra kunstferdig serviettbretting til spesialtilpassede borddekorasjoner av tastaturknotter og ledninger.

Annonsørinnhold fra HEIM

- Her har jeg boltret meg for å vise mulighetene, sier Nina Westvik og viser oss en hel vegg med idèer innen serviettbretting.

Nina er så god på bretting av servietter - og kundeservice - at hun til og med har vært med kunder hjem og brettet servietter til konfirmasjonen.

- Jeg har faktisk det, når folk ser det skikkelig “ulekt”, smiler hun.

Nina Westvik er en racer på serviettbretting og borddekor.

Velg fargene sammen

For det meste holder det imidlertid med gode tips og råd. Dem har damene på HEIM mange av, og de deler dem gjerne.

- I dag, i større grad enn før, har det blitt vanlig at man lager et skikkelig opplegg rundt konfirmasjonen. Da har konfirmanten gjerne en finger med i spillet, og er selv med og bestemmer hvordan dagen deres skal være. Vi anbefaler jo også det - at man inkluderer konfirmanten i forberedelsene, sier Nina.  

Guttene sier gjerne; “Mamma, du ordner det her”. Men får man lurt ut av dem en fargepreferanse er mye gjort

Grete Ronesen

Trender er i høyeste grad til stede også innen borddekorasjon til konfirmasjon. Blant jentene er det alltid noen som velger den klassiske rosafargen, men mange jenter velger like gjerne petrol eller blått - både lys og mørk farge. Noen vil ha sølv og hvitt. I fjor ville mange av guttene ha det helt enkelt, rent og klassisk i nøytrale gråtoner.

- Guttene sier gjerne; “Mamma, du ordner det her”. Men får man lurt ut av dem en fargepreferanse er mye gjort, ler Grete Ronesen. 

Alternative måter å dekke med bestikk på.

Personlig preg på pynten

Konfirmasjon gir et ungt og lekent utgangspunkt til dekorasjoner. Dersom konfirmanten for eksempel har en hobby han eller hun er lidenskapelig opptatt av, kan det være en idè å ta utgangspunkt i denne.

- Finn gjerne en knagg å henge dekorasjonstemaet på. Vi kommer med tips og råd til å bygge på temaet og fortsatt få et fint bord. Bare fantasien setter grenser. Vi har for eksempel brukt bokstaver fra tastatur og ledninger som borddekorasjon for gamere, sier Nina. 

Grete Ronesen har lang erfaring og hjelper dere gjerne med konfirmasjonsforberedelsene.

Planlegg godt

Det HEIM selger mest av i forbindelse med konfirmasjon er blant annet lys og lysestaker, duker, vaser og servietter.

- Vi selger også f.eks. fine bordkort for de som ikke vil eller kan lage dem selv. Og vi selger mye duk på rull, spesielt en type bordløper med gjennomhullet struktur som kalles sizoweb, sier Nina. 

Hos HEIM finner dere masse inspirasjon til bordpyntingen.

Det er viktig å ha alt planlagt og mest mulig gjort før den store dagen. De fleste har noen de kjenner som de kan alliere seg med. For å finne akkurat det dere trenger til deres drømmebord, kan dere dra innom HEIM sammen. Nina og Grete tegner gjerne bordet for dere slik at dere på forhånd kan se hvordan det blir. 

Lykke til, og gratulerer med konfirmasjonen! 

HEIM

Del artikkelen på Facebook