Annonsørinnhold fra Selvaag Bolig

Hva er dette?

Selvaag Bolig bygger et helt unikt bokonsept på Landås

Kvalitet, trygghet og et særegent servicetilbud står i sentrum når Selvaag Bolig bygger nye boliger rett ved Asker sentrum.

Annonsørinnhold fra

Tenk deg å ha en heltidsansatt tilgjengelig som kan hjelpe deg og familien med små gjøremål i hverdagen - fra å finne barnevakt til å levere og hente klær på renseriet.

FOR DEG SOM ER TRAVEL: Anders Haavik er daglig leder for Selvaag Bolig PLuss Service. Han forteller at boligkonseptet passer perfekt for dem som ønsker å bruke fritiden sin på andre ting enn praktiske ting som må ordnes.

For i en travel hverdag er det flere og flere av oss som skulle ønske de hadde noen som kunne hjelpe dem med å få kabalen til å gå opp. Ønsket om å tilby noe ekstra var tanken til boligutbygger Selvaag Bolig da de for noen år siden lanserte Plussbolig konseptet.

- Vårt første Plussbolig prosjekt ble lansert i Kristiansand for mer enn ti år siden. Boligkjøpere omfavnet konseptet med en gang, og det har senere blitt foredlet og lansert i Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo og Stockholm, forteller daglig leder for Selvaag Pluss Service, Anders Haavik.

Nå står Asker for tur, og Plusskonseptet er det første av sitt slag i kommunen.

- Dette blir det tiende prosjektet vi har i Norge. Vi ser at det er en økende interesse for dette konseptet, for det er en helt unik måte å bo på.

Plusskonseptet har alt du trenger - og mer til

Selvaag Pluss - Landås i Asker

  • Selvaag Bolig bygger 187 Pluss-boliger på Landås, 10 minutter fra Asker sentrum.
  • Selvaag Pluss er en egen seksjon av Landås-prosjektet. Det er kun beboerne i Landås Pluss som vil ha tilgang på tjenester levert av Selvaag Pluss Service.
  • Det bygges alt fra romslige toroms-leiligheter til større fireroms-leiligheter. Alle har de store lyse oppholds- og soverom.
  • Leilighetene vil ha plassbygde bad, noe som gir stor frihet til å velge fliser og innredning du selv ønsker.
  • Alle leilighetene vil ha balkonger med god plass til grill og utemøblement. Noen leiligheter vil ha egen takterrasse.
  • Plussboligene får tilgang til et fellesområde som inkluderer lounge, treningsrom, bibliotek og mye mer. Det er også mulighet for å leie selskapslokaler og gjesterom.
  • Totalt vil det komme rundt 650 boliger på Landås. Ny skole, barnehage og butikker er planlagt på Hønsjordet.
  • De siste boligene i Landås Pluss er planlagt ferdigstilt i 2022.

Nå legges nye leiligheter ut for salg i et nytt byggetrinn.

Les mer om Landås Pluss her.

Totalt blir det 187 Plussleiligheter fordelt på 14 bygg i det nye prosjektet på Landås. Boligprosjektet ligger cirka ti minutters gange fra Asker sentrum. I prosjektet finner man boliger for enhver smak og behov. Her er det alt fra romslige toroms-leiligheter til større leiligheter med egen takterrasse. Felles for de 187 leilighetene er at de alle har tilgang til Plussbolig-konseptet.

Dette inkluderer tilgang til et eget «Plusshus», et 400 kvadratmeter stort serviceområde som blant annet omfatter lounge med kaffebar, aviser, bibliotek, møterom og treningssenter. I underetasjen finnes selskapslokaler, storkjøkken og gjesterom. Det er også i Plusshuset at resepsjonen ligger der vertskapet vil være tilgjengelig for å hjelpe beboerne med det de måtte trenge.

Kommer hele familien eller gode venner på besøk og dere trenger flere sengeplasser? Plusshuset på Landås har også tre gjesterom, alle innredet som hotellrom. To av gjesterommene er med dobbeltseng og et er familierom. Alle beboerne har mulighet til å leie disse rommene for et lite beløp dersom man får overnattingsgjester.

Skal du arrangere selskap, men mangler lokale? Plusshuset har både husrom og hjerterom tilgjengelig med selskapslokaler som sørger for en uforglemmelig sammenkomst for deg og dine.

PLUSS-OMRÅDET: Alle beboerne i Pluss-konseptet får tilgang til et serviceområde med kaffe og ferske aviser, selskapslokale med storkjøkken, velutstyrt trimrom og andre tjenester.

Har du vært på ferie og vet du kommer sent hjem, eller er du er blitt syk, kan vertskapet sørge for at kjøleskapet blir fylt opp med det mest nødvendige.

Skal du på julebord og må ha dressen på rens, men du har aldri tid til å få det gjort? Ikke noe problem, vertskapet sørger for levering og henting.

Alle tjenester bookes enkelt via en egen app.

Dette er bare små glimt av hva Selvaags Plussbolig-konsept kan hjelpe sine beboere med. For beskjedne nordmenn høres det hele kanskje litt snobbete ut, men det lover Pluss-sjefen at det ikke er.

- Dette er et tilbud til dem som ønsker å få mer ut av egen fritid. Her skal vi tilrettelegge for beboerne slik at de enkelt kan løse små utfordringer i en hektisk hverdag, forklarer Haavik.


SELSKAPSLOKALET: Det er en rekke fasiliteter tilgjengelig for beboerne. Blant annet er det selskapslokaler med storkjøkken. Vertskapet er selvfølgelig behjelpelig med organisering av catering og andre tjenester som må ordnes før festen.

SELSKAPSLOKALET: Det er en rekke fasiliteter tilgjengelig for beboerne. Blant annet er det selskapslokaler med storkjøkken. Vertskapet er selvfølgelig behjelpelig med organisering av catering og andre tjenester som må ordnes før festen.

Haavik legger til at de som har kjøpt en Plussbolig, ikke betaler noe ekstra utover det selve tjenesten de benytter seg av koster.

- Har du for eksempel bestilt skjorterens, betaler du kun for selve rensingen. Ikke all organiseringen rundt, forklarer han.

Selvaag Pluss legger opp til at når flere av beboerne benytter seg av de samme tjenestene, vil det i mange tilfeller gi en lavere totalkostnad.

- Mange opplever også at det blir utført mer effektivt enn dersom de skulle oppsøkt dette selv. Slik sparer man både tid, penger og miljøet.

Les mer om Landås Pluss her.

Foruten om kort vei til Asker sentrum, ligger Landås nydelig til for dem som er glad i skog og mark med kort vei til både turstier og skiløyper. Derfor har også alle Pluss-beboerne på Landås tilgang til smørebod om vinteren og sykkelverksted om sommeren. I tillegg vil Plusshuset ha et visst antall elsykler- og biler tilgjengelig for leie.

HOLD DEG I FORM: Beboere i Landås Plussbolig vil ha tilgang til eget velutstyrt trimrom.

Sosial måte å bo på

Det er ikke bare små hverdagslige oppgaver vertskapet er der for å hjelpe til med. Plusskonseptet er en sosial måte å bo på. Ofte med bakgrunn fra hotell- og servicebransjen, vil vertskapet arrangere og legge til rette for forskjellige sosiale sammenkomster for beboerne. Det kan være matkurs eller vinsmaking, eller kanskje flere naboer samles rundt TV-en i fellesområdet for å se norske idrettsutøvere skape uforglemmelige sportsøyeblikk?

Slike arrangementer er selvfølgelig helt uforpliktende å delta på, men skal vi tro Haavik er det mange som setter pris på denne måten for sosialisering med naboene.

- Hvorfor sitte alene i egen leilighet når du kan møte og sosialisere med hyggelige naboer? Pluss-konseptet er lagt opp slik at du møter de som bor rundt deg og blir kjent med dem på en helt annen måte. For barnefamilier gir det en ekstra trygghet i at du kjenner alle som bor der, mener han.

SENTRALT: Boligene vil være lyse og ligge rolig til kun en kort spasertur til alle fasiliteter, rekreasjonsområder og Asker sentrum.

Selvaag er også opptatt av at de som kjøper bolig hos dem får utbytte av det lokalsamfunnet har å tilby. Derfor har Landås Pluss inngått et samarbeid med kulturhuset i Asker.

Les mer om Landås Pluss her.

For familier med barn, forteller Haavik om Plusskonsepter andre steder i landet som har arrangert felles leksehjelp. Vertskapet gir også en ekstra trygghet ved at det er voksne tilstede når barna kommer hjem fra skolen.

- Plusskonseptet er ikke bare til for å yte tjenester - det skal være en ekstra trygghet i hverdagen, samt forebygge ensomhet. Bor du i et Selvaag-prosjekt, skal du føle en tilhørighet og et fellesskap. Det skal være lav terskel for å hilse på og slå av en prat med naboen - uansett alder, avslutter Haavik.

Del artikkelen på Facebook