Annonsørinnhold fra Avtalbefaring.no

Hva er dette?

FÅ GODE TILBUD: Avtalbefaring.no er tjenesten for deg som vil enkelt få kontakt med kompetente leverandører som kan gi deg tilbud på tjenestene du trenger. 
FÅ GODE TILBUD: Avtalbefaring.no er tjenesten for deg som vil enkelt få kontakt med kompetente leverandører som kan gi deg tilbud på tjenestene du trenger.  Foto: Getty Images/Illustrasjonsfoto

Selge bolig? Slik finner du megleren som passer best for deg

Tjenesten Avtalbefaring.no gjør det enkelt å avtale befaringer med eiendomsmeglere og håndverkere, slik at du deretter kan gjøre et valg basert på personlig inntrykk, kvalitet og pris

Annonsørinnhold fra Avtalbefaring.no

En eiendomsmeglers hovedoppgave er å selge boligen din til høyest mulig pris, men hvordan skal du finne frem til riktig megler?

Frykt ikke. Tjenesten Avtalbefaring.no har gjort denne jobben enkel for deg. 

For mange bransjer er det umulig å gi deg et ordentlig og seriøst prisforslag før de vet omfanget av jobben som skal gjøres - enten det gjelder eiendomsmeglere eller håndverkere. Og det er nettopp her Avtalbefaring.no skiller seg ut fra andre nettsteder som hjelper boligselger med å finne eiendomsmegler.

Avtalbefaring.no gjør det enkelt for deg å avtale og gjennomføre befaringer med flere erfarne fagfolk, og etterpå gir de deg pristilbud. På denne måten kan du vurdere personlig inntrykk, kvalitet og pris før du bestemmer deg for veien videre. 

Prøv Avtalbefaring.no her.

ENKEL Å BRUKE: Avtalbefaring.no er en tjeneste som er enkel å bruke slik at du skal finne megleren som passer deg best.

Mye å tenke på ved boligsalg

Spesielt ved boligsalg er det mange faktorer utenom pris som spiller inn på valget av megler. Noe av det viktigste er å alltid hente inn flere tilbud før du bestemmer deg for eiendomsmegler. Ikke la deg blende av lavt meglerhonorar, da totalprisen raskt kan øke når man begynner å se nærmere på hva som er inkludert i oppdraget. Kanskje ligger boligen din øst i byen, mens det laveste tilbudet kommer fra en megler som har flest oppdrag i vest. Er det kanskje smartere å betale litt mer for en eiendomsmegler med lokalkunnskapen du trenger for å oppnå best mulig salgssum? 

Prøv Avtalbefaring.no her.

Gir megleren deg lovnader om en høyere prisantydning enn andre meglere, kan det være en pekepinn i negativ retning. Hvor mye markedsføring er inkludert i totalprisen? Hvor mange visninger vil vedkommende holde før prisen øker? Er fotografering og styling av boligen inkludert?

Stol alltid på magefølelsen. Hva slags inntrykk får du av megleren i det vedkommende kommer inn døra - er dette noen som kan selge boligen din enkelt?

Husk at du alltid kan forhandle om pristilbudet som blir gitt på oppdraget.

Prøv Avtalbefaring.no her.

Helt gratis

Avtalbefaring er enkelt og raskt å bruke: Du legger bare inn jobben du ønsker å få utført. Deretter klikker du på eiendomsmeglerne som har lest beskrivelsen din og ønsker å komme til deg på befaring. De vil da motta din kontaktinformasjon og kontakte deg for å avtale tidspunkt for befaring. Etterpå mottar du et tilbud på jobben fra de forskjellige meglerne, og du kan sammenligne dem før du eventuelt bestemmer hvilken megler som er best for deg og ditt behov. 

Prøv Avtalbefaring.no her.

Det er helt gratis å registrere en forespørsel om befaring på Avtalbefaring.no. Det medfører heller ingen forpliktelse overfor selskapet eller fagmannen som utfører befaringen. Tjenesten er tilgjengelig over hele landet. Foruten å få tilbud om befaring, er det mulig å legge igjen vurdering og en kort kommentar om din opplevelse som kunde.  

Pusse opp? Avtal befaringer på 1-2-3!

Prøv Avtalbefaring.no her.

Del artikkelen på Facebook