Annonsørinnhold fra Meca Service Hamar

Hva er dette?

FORNØYD: Hans Håkon Mytting slår av en prat med avdelingsleder på Meca Service Hamar, Christian Klaus.
FORNØYD: Hans Håkon Mytting slår av en prat med avdelingsleder på Meca Service Hamar, Christian Klaus.

Seiler opp som ny favoritt på Hamar: – Helt genialt å komme hit med bilen

Hans Håkon Mytting har fått nytt favorittverksted på Hamar. Hos Meca Service fikk han på nytt liv i bobla fra 1971.

Annonsørinnhold fra

MECA Hamar

MECA Service as - Hamar

Ringgata 62, 2318 Hamar

Åpningstider:

Mandag-fredag: 07:30-16:00
Lørdag-søndag: Stengt

Kontakt oss:

Telefon: 62 51 26 50
E-post:  post.hamar@mecaverksted.no

– Det er helt genialt å komme hit med bilen. Det er gørtrivelige folk med veldig god teknisk kunnskap. Jeg har rett og slett ikke nok superlativer, forteller Hans Håkon Mytting som starte å benytte seg av Meca Service avdeling Hamar i vinter.

Før det hadde han, som mange kanskje kan kjenne seg igjen i, flydd rundt om på forskjellige verksteder uten å bli helt fornøyd.

– Her traff dem midt i blinken. Det er god pris, fantastisk kundeservice og de som jobber her har en høy kompetanse og allsidighet. Det virker som om gutta her kan noe om alle type biler, og vi står gjerne å slår av en prat om alt fra min gamle boble til en fancy lamborghini. Det er helt utrolig hva dem kan, presiserer Mytting.

Les mer om Meca Service Hamar her!

GOD KOMPETANSE: Mekanikerne på Meca kan mye om mange forskjellige type biler.

Framtidsrettet og trygg eier

Meca Service tok over lokalene som ligger vegg i vegg med Circle K Vangsveien, høsten 2017. Christian Klaus startet som avdelingsleder i fjor høst, og er glad for å høre at Mytting setter pris på dem.

– Vi bygger oss nå opp for å bli gode på det meste, har ansatte på kurs og fokus på høy kompetanse. Vi gjør alle typer jobber, og kommer også rett rundt hjørne til å bli sertifisert el-bilverksted, forteller Klaus.

Han legger heller ikke skjul på at det er en fordel både for de ansatte og kundene på Meca Service Hamar at de har en solid eier i ryggen. 

– Meca Service er veldig framtidsrettet, og har spesielt vært en trygghet under pandemien. Det håper jeg kundene også kjenner på; at her er det trygt å komme med bilen sin.

GJENGEN PÅ HAMAR: Fra venstre: Avdelingsleder Christian Klaus og mekanikerne Alexander Svendsberget, Nikolai Hoffmann og Eilif Stang Karlsen tar i mot deg på Hamar.

På Hamar-avdelingen er de fire ansatte. Mytting er blant kundene som bare stikker innom Meca for å slå av en prat med gutta, sjøl om han ikke skal levere noe bil der og da.

– Vi har en veldig ledig tone i hele Meca, og etterstreber god kundeservice. Vi syns det er veldig hyggelig når kunder kommer innom bare for å slå av en prat også.

Fikk liv i bobla fra 1971

De siste årene har det knapt nok vært en klage på jobben gutta på verkstedet har gjort hos Meca Service på Hamar. Mytting har sjøl opplevd hvor flinke dem er.

GOD KUNDESERVICE: Mytting er veldig fornøyd med måten han blir møtt på Meca Service Hamar.

– Da jeg kom hit første gangen var det med en boble fra 1971, som hadde vært helt forsømt i lang tid og som det var mye med å gjøre. Da jeg fikk den tilbake var den så god som ny. Da ble jeg imponert, forteller Vallsetingen som gledelig tar turen til Hamar for å ha bilen sin hos Meca i Vangsvegen.

– Hvis du lurer på om jeg anbefaler andre å bruke Meca på Hamar, så er svaret definitivt ja, sier han og gliser.

Meca Service har i dag seks avdelinger. Utenom verkstedet på Hamar finner du Meca Service på Gjøvik, Brumunddal, Lillehammer Jaren og Rud. Her er de opptatt av å gi kundene det lille ekstra.

– Alle som tar service hos oss, får 12 måneder med gratis veihjelp for eksempel, forteller Klaus som ønsker alle fra Hamar og omegn velkommen til verkstedet.

Bestill time enkelt online her!

Del artikkelen på Facebook