Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Samhandling, kvalitetsfokus og trivsel skaper vinnerkultur

Elinstallatøren heier på utviklingen i Narvikregionen! Fra sine nye, flotte lokaler i Verkstedbakken 13 (tidligere Hellanor) leverer bedriften ut store og små leveranser til hele vårt nærområde.

Annonsørinnhold fra Elinstallatøren Narvik

- Det er bra fart på markedet nå, forteller daglig leder Hallgren Gundersen og ramser opp en rekke både eksisterende og kommende prosjekter i nærområdet:

- Nytt sykehus er på gang i byen, det kommer en ny ungdomsskole, I Narvik kommune skal det bygges ny brannstasjon, ny barneskole og ny videregående skole. På Evenes kommer Forsvaret med sin utbygging. Snart kommer også Hålogalandsveien med sine millioner. Og utbyggingen av private boliger i Narvikfjellet. Det skjer rett og slett veldig mye i hele regionen. Det som skjer er at aktivitet avler aktivitet – så fremtiden i Narvik ser veldig lys ut, forteller han. 

 

Elinstallatøren Narvik AS ble etablert i Narvik i 1999 - selskapet har i dag 16 fast ansatte og lokal administrasjon. Lokalene i Verkstedbakken i Narvik er både en arbeidsplass, og en utstilling hvor kundene kan oppleve produktene “live”.

- Vårt mål er at du skal merke forskjellen på oss og andre bedrifter. Det ligger i ryggraden vår at vi skal være “Det ledende førstevalget”. Hver dag tar vi viktige og kompliserte beslutninger. Derfor er det viktig for oss at vennligheten og glimtet i øyet er på plass hos våre ansatte. Det gjør det enklere å løse oppgavene og ta de riktige beslutningene. Det gir arbeidsglede og trygghet når jobben og oppgaven skal utføres, sier Gundersen.

Elinstallatøren utfører alle typer elektriske installasjoner i privat, næringsbygg, industri og offentlige bygg. Kvalitet og sikkerhet settes i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Bedriftens erfarne elektromontører kan også gi gode råd om de beste løsninger for ditt behov. Det brukes kun installasjonsmateriell av de beste kvaliteter, fra anerkjente produsenter.

- Vi er veldig avhengig av at vi er gode på planlegging og har dyktige medarbeidere på plass. – Vi sier at vi skaper vår arbeidsplass – hver time – hver dag – hver måned og hvert år.

Hallgren Gundersen

Såkalte smarthus-løsninger, der husets ulike elektriske installasjoner styres, får boligen enklere betjening, lavere energiforbruk, bedre komfort og høyere sikkerhetsnivå. Elinstallatøren bruker i dag proffe systemer som kan styre alt fra vann til varme og lys.

- Et smarthus-system for det elektriske anlegget i huset vil gi smartere funksjoner, bedre sikkerhet og økt komfort. I tillegg reduseres strømforbruket med mellom 20 og 40 prosent. Det er nesten så man skulle tro at huset tenker selv. Smarthus system kan brukes til alt fra å fornye eksisterende el-anlegg, til påbygg, rehabilitering, oppussing og selvfølgelig komplette, nye installasjoner. Systemet kan styre alt fra mobil eller nettbrett. Dette er fremtidens system for å styre lys og varme i fremtidens bolig. Våre elektrikere har bred erfaring med installasjon av smarthus-systemer og kan hjelpe deg å vurdere hva som er optimalt for din bolig, forteller Gundersen.

Elinstallatøren leverer både til det bedrifts markedet og til privatmarkedet. 

Vi garanterer et fagmessig og førsteklasses elektrikerarbeid, og god oppfølging.

Elektroinstallasjon, elektrikerarbeid og belysning er noen av våre fremste ekspertiseområder. Trenger du en kompetent og lokal aktør på disse områdene – kontakt oss i dag.

Her er de ansatte ved Elinstallatøren i Narvik. Fra venstre: Rekke 2 : Simon Ulriksen, Konstantin Utkin, Fredrik Iversen, Stian Evensen, Andreas Martinsen, Øyvind Ryslett, Kevin Sørensen, Martin Karlsen, Fredrik Aanes, Ricard Lorentsen, Andreas Strand. Rekke 1: Jonas Mäkitalo, Tommy Halland og Frode Nordtømme. Vi har lokaler i Verkstedbakken. Bedriften disponerer hele 15 parkeringsplasser til kunder og ansatte.

Hva vi leverer:

- Smarthusløsninger

- Termografering

- Brannvarsling

- Elbil ladere

- Nødlysanlegg

- Boliginstallasjon

- Data spredenett

- ITV

- Adgangskontrollanlegg

- Innbrudd

- Elkontroll

Rett og slett alle typer elektriske installasjoner i privat, næringsbygg, industri og offentlige bygg.

Elinstallatøren Narvik

Del artikkelen på Facebook