Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Personlige løsninger for ditt hjem

Velger du et kjøkken fra HTH, er du sikker på at det lever opp til kravene i det moderne liv. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - det er HTH.

Annonsørinnhold fra HTH Kjøkkenforum

HTH er også mye mer enn kjøkken. Vi legger oss i øverste klasse når det gjelder kundeservice og tilpasning av løsninger til kjøkken, bad og møbler til hjemmet. Våre konsulenter er utdannede interiørdesignere og tekniske tegnere og sitter på spisskompetanse når det gjelder faget.

HTH bad.

Kundeservice

Våre kunder setter stor lit til at vi som konsulenter tar de beste valgene i samråd med dem.

- Vi spesialtilpasser løsninger for våre kunder ut fra deres livssituasjon. Behovet til et pensjonert ektepar vil ofte være annerledes enn for en barnefamilie. Noen brenner for å lage mat og ønsker oppdatert utstyr, mens andre har mindre behov for avansert utstyr, forteller daglig leder Siv Breivik.

- Vi drar også ut på hjemmebesøk til våre kunder for hjelpe kunden å ta riktig valg i forhold til løsning og fargevalg, tilføyer interiørselger Stine-Mari Ådalsbjørg.

Teknologi i utvikling

Mange er ikke klar over hvilke muligheter de har i kjøkkenverdenen. Vi tilbyr blant annet dampovner hvor man kan dampkoke f.eks. kjøtt, fisk og grønnsaker. Når man damper maten istedenfor å koke den i vann, beholder man næringsstoffene bedre, som normalt sett ville blitt liggende igjen i kokevannet. Du har samme koketid i en dampovn, men du får hendene frie til å gjøre andre ting. Teknologien utvikler seg hele tiden, så det gjelder å slenge seg på bølgen sier Siv.

- Dampovn er bare ett av mange produkter som forenkler livet ditt. De fleste velger f.eks. komfyr med pyrolysefunksjon som forenkler vask av ovnen –sett ovnen på 500 grader i to timer, da er den helt ren. Bare hvitt støv igjen, som du enkelt kan vaske av sier interiørselger Charlotte Johansen Valstad.

- Vi har også ventilatorer som kan felles ned ved eller i platetoppen slik at du slipper å ha det på veggen. Disse løsningene er kjempeenkle å vedlikeholde og ser veldig trendy ut, legger hun til.

Se HTH med Siemens hvitevarer her.

Se HTH med AEG hvitevarer her.

Se HTH med Miele hvitevarer her.

 

Hvilke trender ser vi framover?

- Tidligere skulle alt være hvitt, både innredninger, interiør og vegger. Dette ser vi at folk beveger seg bort fra nå, sier Siv. Det lune nordiske har tatt over og vi ser at det er mer trendy med blått, grått, sort og mørkt tre. Overflater i tre er også på vei tilbake. De holder en veldig god kvalitet. Benkeplater i heltre er også med i tiden. Produktet må oljes og vedlikeholdes, men er til gjengjeld et produkt med lang holdbarhet og som ofte blir finere jo mer du bruker det.

Se tips og trender.

 
 
 

Gjør det selv

Selv om de fleste kundene ønsker kjøkkenet eller badet ferdig montert, tilbyr også HTH et

flatpakkekonsept som heter «Gjør det selv», disse produktene kan enkelt bestilles hjem fra

HTHs hjemmeside.

- Mange tenker nok at HTH er dyrere enn andre leverandører, men vi er sammenlignbare på pris med andre billigere leverandører på flatpakker,og fortsatt med den samme gode HTH kvaliteten. Det er viktig at kunden tar turen innom oss og ser på vårt utvalg. De fleste kundene våre opplever at det kan være godt å ta i ting, se på farger og kjenne på hvordan det føles, før man bestemmer seg. forteller Stine-Mari.

Få flere tips her.

Tilpasning av møbler, skreddersydd for ditt hjem

HTH er også en av få som tilbyr spesialmøbler som kan tilpasses. Alle hjem er forskjellige og man trenger løsninger som fungerer i sitt eget hjem. Det aller meste kan tilpasses ved bestilling, slik at du alltid får den riktige dybden, høyden og størrelsen du trenger.

- Vi kan tilpasse skap og finère synlige sider, med andre ord, vi maler alle synlige sider slik at du slipper å legge til ekstra plater utenpå møblet. Vi lager også møbler til stue, garderobe og gang. Et vanlig garderobeskap er f.eks. 60 cm dypt, men har du bare 57 cm å gå på, så kan vi tilpasse dette for deg. Våre produkter lages ved bestilling, slik at du alltid får et produkt som er skreddersydd for ditt hjem forteller Siv.

Guide til klesskapet.

Tips om hvordan innrede et bad.

Hvordan innrede entreen.


HTH Kjøkkenforum

Del artikkelen på Facebook