Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Nathalie vant 10.000 kroner!

14 år gamle Nathalie Rafaelsen ble den superglade vinneren av hele 10.000 kroner under årets Gulldager. Sjekk om du er en av de andre heldige vinnerne!

Annonsørinnhold fra FremoverLab

Årets Gulldager er vel gjennomført. Handelsstanden forteller om en fantastisk oppslutning og god stemning i byen.

Den heldige vinneren av førstepremien på 10.000 kroner ble Nathalie Rafaelsen. 14-åringen handlet på HM ved Amfi Narvik og leverte inn gullseddelen der. Det var et lykkelig valg. 10.000 kroner gjør seg godt på feriekontoen til jenta fra Narvik.

- Nå ble jeg glad! Skal på ferie på lørdag så dette passet perfekt, forteller den glade jenta.

For femte år på rad ble Narvik handelsmekka i det Gulldager ble arrangert av Fremover i samarbeid med handelsstanden i Narvik.

Torsdag til lørdag sto butikkene på Amfi Narvik, Narvik Storsenter og i sentrum klare til å ønske handlelystne fra hele regionen velkommen til gullhandel. Byens handelstand gikk sammen om en felles aktivitet, noe som uten tvil økte handleglede og stemning i hele byen. 

Flere tusen utfylte loddsedler ble levert inn, og i dag ble trekningen foretatt på Fremover av Terese Larsåsen fra FremoverLab og Christel Sundby fra gatelangs-foreningen.

Konseptet var enkelt. Handlet du i en av butikkene som var med på Gulldager mottok du én gullseddel per handel. Denne ble fylt ut og levert til butikken eller i en utplassert kiste. Alle utfylte gullsedler ble med i trekningen av totalt ni pengepremier, hvor hovedpremien var på hele 10.000 kroner.

Flere tusen utfylte loddsedler ble levert inn, og i dag ble trekningen foretatt på Fremover av Christel Sundby fra gatelangs-forening og Terese Larsåsen fra FremoverLab.

Disse er de heldige vinnerne:

1. premie på 10.000,- gitt av Fremover: Nathalie Rafaelsen. Lodd levert på HM.

2. premie på 5.000,- gitt av Fremover: Ellinor Nygård. Lodd levert på Handarbeidstua.

3. premie på 5.000,- gitt av Fremover: Ann-Cristin Antonsen. Lodd levert på Nille.

4. til 9. premie på 500,- gitt av Amfi Narvik og Narvik Storsenter: Else M Antonsen, Wenche Josefsen, Holger Lachmann, Trine Askheim, Beth Tennes, Hanne Marit Andreassen.

FremoverLab

Del artikkelen på Facebook