Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Nå blir det plankekjøring

Nå har du ingen grunn til å utsette prosjektene dine. Hos Byggtorget Mathisen & Mathisen as får du i tillegg til det du trenger til jobben, også gode råd og hjelp på veien. Vi er 15 dedikerte medarbeidere som lengter etter å dele vår kunnskap med deg, slik at du kommer vel i havn.

Annonsørinnhold fra Byggtorget Mathisen & Mathisen as

Lorem Ipsum
er rett og slett dummytekst fra og for trykkeindustrien. Lorem Ipsum har vært bransjens standard for dummytekst helt siden 1500-tallet, da en ukjent boktrykker stokket en mengde bokstaver for å lage et prøveeksemplar av en bok. Lorem Ipsum har tålt tidens tann usedvanlig godt, og har i tillegg til å bestå gjennom fem århundrer også tålt spranget over til elektronisk typografi uten vesentlige endringer. Lorem Ipsum ble gjort allment kjent i 1960-årene ved lanseringen av Letraset-ark med avsnitt fra Lorem Ipsum, og senere med sideombrekkingsprogrammet Aldus PageMaker som tok i bruk nettopp Lorem Ipsum for dummytekst.

Mer enn 40 hyllemeter med maleprodukter krever god kunnskap. Ola og Ragnar hjelper deg kyndig videre i prosessen.

Som regionens største byggevareforhandler forplikter det på vår produktkunnskap.

Eirik Just Mathisen, daglig leder

Det er et velkjent faktum
at lesere distraheres av lesbart innhold på en side når man ser på dens layout. Poenget med å bruke Lorem Ipsum er at det har en mer eller mindre normal fordeling av bokstaver i ord, i motsetning til 'Innhold her, innhold her', og gir inntrykk av å være lesbar tekst. Mange webside- og sideombrekkingsprogrammer bruker nå Lorem Ipsum som sin standard for provisorisk tekst, og et søk etter 'Lorem Ipsum' vil avdekke mang en uferdig webside. Ulike versjoner har sprunget frem i senere år, noen ved rene uhell og andre mer planlagte (med humor o.l.).

Byggtorget Mathisen & Mathisen as

Del artikkelen på Facebook