Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Moytoppen Grimstad: - Her har ungene fått et nytt liv

På Moytoppen i Grimstad skal Block Watne bygge 71 boliger. Mange har allerede flyttet inn, blant annet Wenche Hauge og hennes to sønner, Emil (8) og Thomas (6).

Annonsørinnhold fra

Kun fem minutters biltur fra Grimstad sentrum, med nærhet til Fevik, finner du Moytoppen, et helt nytt boligområde med landlig beliggenhet. Her er det gangavstand til både barnehager og skoler, og kort vei til E18 og arbeidsplasser i og rundt Grimstad.

- Her kan ungene løpe fra hus til hus

- Ungene har fått et nytt liv. De har blitt mye mer sosiale etter at vi flyttet til Moytoppen, forteller Wenche Hauge og smiler.

BARNEVENNLIG: Moytoppen er et barnevennlig boligområde, med lekeplass og store fine uteområder. Emil (8) og Thomas Mossing (6) elsker å være ute å leke med vennene sine som bor i samme gate.

Wenche, Emil og Thomas flyttet inn i eneboligen sin på Moytoppen for litt over ett år siden, etter å ha bodd på Hisøy i mange år. 

- Vi har fått mye bedre plass etter at vi flyttet hit, og det beste med huset er romfølelsen. Her er det høyt under taket og store, fine vinduer. Ungene har også fått hvert sitt rom, og sin helt egen loftsstue, forteller Wenche.

- Det som også er veldig fint med å bo her er at det er landlig, fredlig og stille. Her kan ungene løpe fra hus til hus og leke fritt på lekeplassen uten at jeg trenger å bekymre meg.

Det er ikke bare Wenche som kan bekrefte at Moytoppen er et flott sted å bo, det kan også guttene hennes. 

- Det er gøy å leke her, og vi har mange venner som bor rundt her. Det er et veldig fint sted å bo, forteller Emil på åtte år. Det er også kjempekort vei til skolen, den er rett nede i bakken her, sier han og peker. 

Nærhet til alt

Eldbjørg Udjus Pedersen og Magne Staalstrøm er begge prosjektledere for Moytoppen og har stor tro på boligomårdet. De tror flere og flere ønsker seg litt ut at bykjernen og nærmere naturen. 

- Her bor man landlig og har nærhet til alt, forteller Staalstrøm. 

- Også bader man i sol fra morgen til kveld, legger Pedersen til.

Arbeidet på Moytoppen begynte høsten 2016. Her skal det totalt bygges 71 enheter, både eneboliger i kjede, leiligheter og frittliggende eneboliger. Alt fra 65 til 150 kvadratmeter, hvor alle kommer med husbankfinansiering.

Her kan du lese mer om nabolaget Moytoppen ligger i. 

(artikkelen fortsetter under bildegalleriet)

Oversiktsbilde over Moytoppen.

Enebolig i kjede med romslig og grønt uteområde.

Stor skyvedørsgarderobe i gangen.

Bad 1. Flislagt gulv og vegger med varmekabler.

Moderne kjøkkeninnredning fra HTH, med integrerte hvitevarer.

Stue med vedovn.

Loftsstue.

Balkong i 2.etg med dobbel skyvedør ut fra loftsstuen.

Hovedsoverom.

Soverom 2, med skyvedørsgarderobe.

Soverom 3.

Bad 2.etg. Flislagt gulv og vegger, med varmekabler.

Nøkkelferdige boliger

Her kan du flytte rett inn i en bolig der alt er nytt og det eneste du trenger å konsentrere deg om er å bo. Block Watne er opptatt av å tilby nøkkelferdige boliger med ferdig opparbeidet uteareal, hvor du kan flytte rett inn.

- Hos oss skal et boligkjøp være trygt og oversiktlig, sier Staalstrøm.

Block Watne velger kun kvalitetsleverandører til sine boligprosjekter og er opptatt av å kunne tilby tidsriktig og moderne boliger, med høy standard og miljøvennlig oppvarming.

- Eneboligene på Moytoppen har blant annet kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH, med integrerte hvitevarer. Det er parkett i alle boligrom, peisovn i stue, komplett sentralstøvsuger og carport med stor sportsbod, forteller Staalstrøm.

- Vi er også stolte av å kunne tilby beboerne her et nedsenkbart avfallsanlegg, legger Pedersen til.

Finn din drømmebolig på Moytoppen her.

VIL SKAPE NOE BRA: Prosjektlederne Magne Staalstrøm og Eldbjørg Udjus Pedersen syns det er viktig å skape noe bra for folk, og er opptatt av at boligene de bygger skal være tidsriktig og moderne.

Trygt og godt bomiljø

Området har en attraktiv beliggenhet i nærheten av barne- og ungdomskole, sportsaktiviteter, og har gode muligheter for variert friluftsliv, samt godt busstilbud.

- Her er det et trygt og godt bomiljø, med lite trafikk. Det er barnevennlig med lekeplass og gang/sykkelvei til skolen, forteller Pedersen. 

- Men vi selger ikke kun til barnefamilier, her har folk i alle aldersgrupper kjøpt seg en bolig, skyter Staalstrøm inn. 

Nysgjerrig på Moytoppen? 
Klikk her for å lære mer om boligprosjektet

Del artikkelen på Facebook