Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Med drømmeutsikt og marka som nabo

Kort vei til det meste. Sentralt, men landlig. Hva mer kan du ønske deg? Bli med til trivelige Røbekklia.

Annonsørinnhold fra

 Forestill deg at du kan starte dagen med en rykende kopp kaffe og panoramautsikt utover fjorden og Moldepanoramaet med sine 222 fjelltopper fra egen veranda.

Salgskonsulent Kristin Ødegård Vatne nyter den fantastiske utsikten fra boligene.

Foto: Espen Bakketun

– Dette blir et helt unikt sted å bo for dem som vil ha både i pose og sekk. Det er kort vei til sentrum, samtidig som marka er rett utenfor døra. Og så er det en helt fantastisk utsikt, sier en begeistret Kristin Ø. Vatne, salgskonsulent hos Block Watne i Molde.

Kort vei til det meste

Vatne viser stolt frem prosjektet og forteller videre om de ulike leilighetene som bygges, mens arbeidet pågår for fullt. Kubikk for kubikk graves det frem plass til kommende boligperler i et nytt nabolag.

-Vi bygger flere typer boliger, både eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Dette er moderne boliger, utformet etter de behovene folk er opptatt av i dag. Det som kjennetegner alle boligene er den fine beliggenheten og smarte planløsninger, der hver kvadratmeter er utnyttet maksimalt. Med fokus på luftige rom og god atmosfære sammen med vår gode standard, skaper vi hyggelige hjem der folk trives, forteller Vatne.

Fra boligene er det utsikt over fjorden og Moldepanoramaet.

Siden boligene bygges i blindveier uten gjennomgangstrafikk, er det lite trafikk og støy. Når det i tillegg er nærhet til det meste, viser Vatne til at boligene passer for alle. Ikke langt unna ligger nærmeste barnehage, og ringbussen stopper nedi gata. Sentrum, dagligvarebutikk og flere idrettsanlegg som Akerhallen, Rivalbanen, golfbanen på Eikrem og Tusten Skisenter er ikke lange turen unna. Marka med fine turstier finnes rett utenfor stuedøra. Er det noe du trenger, er det aller meste innen rekkevidde.

-Her er alt tilrettelagt for dem som vil bo i rolige omgivelser, men med kort vei til de fleste servicetilbud. I tillegg er det kort vei til Hjelset og Fræna, et ypperlig utgangspunkt for den som jobbpendler dit. Alt i alt er dette perfekte boliger til barnefamilier, voksne som ønsker en lettvint tilværelse eller unge par i etableringsfasen, påpeker Vatne.

Her kan du lese mer om boligprosjektet Røbekklia.

Nøkkelferdige boliger - flytt rett inn

Det er noe med følelsen av å kunne flytte rett inn i en bolig der alt er nytt. Der alt det tekniske fungerer. Der du bare kan konsentrere deg om å bo. Block Watne er opptatt av at et boligkjøp hos dem skal være trygt og oversiktlig. Derfor inviterer Block Watne kjøpere inn i sin respektive bolig underveis i byggeprosessen. I tillegg får hver kunde tilgang til sin egen MinSide på nett der de kan følge byggeprosessen fra A til Å, med dokumenter, avholdte møter og bilder.

– Det er en del av vår yrkesstolthet at folk skal flytte inn i et hjem der alt er klart og trivsel står i fokus. Vi er stolte av å ha oppnådd en flott andreplass i bransjens undersøkelse om beste kundetilfredshet for 2018, understreker Vatne.

Block Watne velger kun kvalitetsleverandører til sine boligprosjekter. Kjøkken- og baderomsinnredninger fra HTH, integrerte hvitevarer på kjøkken fra Siemens, Waterguard vannstoppersystem, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og parkett fra Kährs på alle gulv. Dette er noe av det som er standard i Block Watnes boliger.

Er du klar for visning?

Moderne boliger med fokus på kvalitet og trivsel.

Boligene er moderne og lettstelte med gode planløsninger. Alle våre boliger har fine uteplasser, balkong, veranda eller markterrasse. Her ligger alt til rette for late sommerdager og lune kvelder, alene med en bok eller med venner og familie i hyggelig samvær.

-På Røbekklia har vi innredet to visningsboliger, en i 3-romsleilighet i Prestegardsskogen 22 og en i tomannsbolig i Røbekklia 15 A. Her har vi fast visning hver tirsdag klokken 16-17, sier en smilende Vatne og legger til at en selvfølgelig kan ta kontakt for privat visning hvis tidspunktet ikke passer. 

Block Watne er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS-medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs.

Del artikkelen på Facebook