Annonsørinnhold fra SEAT

Hva er dette?

Marius selger Norges raskest voksende bilmerke: -Det handler om å kunne stole på produktene jeg selger!

I Kokstadveien 29 i Bergen står en smilende bilselger og stolt viser frem showroomet til SEAT. Og i de spanske omgivelsene er det kvalitet og service som står øverst på listen.

Annonsørinnhold fra

 -Jeg er veldig opptatt av at hver eneste kunde som kommer inn skal ende opp med riktig produkt for deres bruk, og det er jeg overbevist om at vi klarer med å selge SEAT, forteller Marius Sognnes.

Han er en av de flere dyktige selgerne i SEAT sitt showroom i Kokstadveien 29 og forteller videre at det er blant annet kundene og de gode produktene som gjør at han elsker jobben sin.

- Jeg har alltid vært veldig opptatt av bil og har brukt mye av tiden min på nettopp dette, forteller den lidenskapelige selgeren som egentlig startet på Kokstad som fotograf og annonseansvarlig, men var rask da det dukket opp en mulighet til å bli selger. Siden har han jobbet som bilselger, og forteller at dette er et merke han absolutt har troen på og vil jobbe med videre.

Sjekk ut video fra showroomet på Kokstad

Nå kommer elbilene fra SEAT

I showroomet står det flere ulike biler fra SEAT, og Marius er tydelig på at dette er produkter som er populære hos kundene. Men Marius gleder seg også stort til de får inn de nye helelektriske bilene SEAT Mii electric og SEAT el-Born som garantert kommer til å bli tatt godt imot hos kundene.

-Elbiler blir jo bare mer og mer populære og denne bilen kommer absolutt til å bli tatt godt imot! For eksempel er jo Mii electric designet for bylivet og har en rekkevidde på hele 259km, sier Marius og legger til at bilen har levering allerede til våren.

Marius Sognnes mener at SEAT Mii electric kommer til å slå an hos kundene!

SEAT begynner sin elektriske reise med to attraktive modeller og den elektriske drivlinjen blir enda mer interessant når den lades med egenskaper fra Barcelona. SEAT er nemlig det eneste selskapet som designer, utvikler og produserer biler i Spania. Og dette er tydelig i showroomet på Kokstad der det er pyntet med spanske ordbøker og reiseguider.

Les mer om Mii electric her

Til våren lanseres også modellen SEAT el-Born. Dette er en større modell, bygget på Volkswagen-konsernets ettertraktede MEB-plattform for elbiler. Denne vil ha en rekkevidde på inntil 420 kilometer etter WLTP-standarden. Som andre SEAT-modelller er den sporty, tydelig i designet og den kommer med digitale tjenester og løsninger som virkelig utfordrer markedet.

Artikkelen fortsetter under bildet


En elektrisk kickscooter er inkludert i prisen til de første Mii electric-kundene.

En elektrisk kickscooter er inkludert i prisen til de første Mii electric-kundene.


Enkel og grei prøvekjøring

Selv om SEAT selger mange biler via internett, så har de absolutt ikke undervurdert viktigheten av prøvekjøring, leasing og muligheten til å snakke med en bilekspert. Derfor står det alltid klare biler fra SEAT til prøvekjøring på Kokstad og denne prosessen er både enkel og effektiv. Prøvekjøringen kan du nemlig bestille hjemme fra stuen.

Velkommen til SEAT på Kokstad

Ønsker du prøvekjøring, pristilbud eller mer informasjon?

Ring oss på telefon: 24035200 eller send oss en e-post: seat-bergen@moller.no 

Her finner du oss:
Vi holder til i 2. etasje hos Møller Bil Bruktbilsenter Bergen
Kokstadveien 29, 5257 Kokstad.
Finn veibeskrivelse i Google Maps

Åpningstider:
Mandag - onsdag: kl 08:30 - 16:30
Torsdag: kl 08:30 - 19:00
Fredag: 08:30 - 16:30
Lørdag: kl 10:00 - 14:00

-Vi ser at det er viktig for kundene å prøvekjøre bilen før et kjøp og bruker derfor mye tid på å gjøre denne prosessen best mulig for kunden. Om en er interessert i dette kan en ringe eller bruke nettsiden for å avtale visning eller prøvekjøring av SEAT-modellene.

Og Marius viser til at han opplever at flere av kundene som prøvekjører SEAT sine modeller, rett og slett blir overrasket.

-Det som overrasker kundene mest er komforten og kjøreopplevelsen, som er helt unik i biler fra SEAT, fortsetter Marius som selv har blitt meget glad i produktene.

Er du nysgjerrig på SEATs bilmodeller?

Velkommen til SEAT sitt showroom i Bergen!

I Kokstadveien står Marius og de andre selgerne alltid klare for å ta imot kunder som er interesserte eller nysgjerrige på SEATs bilmodeller, og her kan en både prøvekjøre modellene, prate med dyktige fagfolk og oppleve den spanske kulturen.

-Alle kundene som kommer inn til oss er positive, entusiastiske og glade for å være her. Og det er jeg helt sikker på er fordi de trives i lokalene våre og at de trives med produktene til SEAT, avslutter Marius. 

Del artikkelen på Facebook