Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Lyst på et kjøkken til 50 prosent rabatt?

JKE Design Narvik i Industriveien selger to flotte utstillingskjøkken og en gedigen vaskeromsinnredning til 50 prosent rabatt. Er du interessert bør du handle raskt.

Annonsørinnhold fra JKE Design Narvik

- Det er gjort noen små justeringer i sortimentet vårt som gjør at jeg må inn med nye kjøkken. Derfor selger jeg nå to kjøkkenutstillinger, begge med fargetoner som er in for tiden, sier Marie Føre, innehaver av JKE Design Narvik.

Kjøkkenet i modellen Ravena er moderne i fargene grå og svart.
Det ene er et kjøkken i serien Ravena, og er et moderne kjøkken med farge grå og svart. Benkeplaten er i sort granitt. Kjøkkenet selges med en kjøleskuffe som er et fint supplement til et vanlig kjøleskap. Kjøkkenet selges uten hvitevarer til 65.000 kroner. Ordinær pris er 130.000,-
Kjøkkenet selges med en egen kjøleskuffe.

Det andre kjøkkenet heter Milano. Det er et fantastisk flott og kostbart kjøkken i herregårdsstil som selges til halv pris for 130.000,-  

Kjøkkenet koster egentlig 260.000,- Nå kan du gjøre et kupp og få det for halve prisen.

Kjøkkenet har mange flotte detaljer og 4 vitrineskap med integrert, dimbar belysning. Mange gode kolonialskuffer, kildesortering. Kjøkkenet er klargjort for integrerte hvitevarer. Hvitevarer kan følge med mot et tillegg i pris.

Kjøkkenet i serien Milano er i herregårdsstil og selges til halv pris for 130.000,-
En fin spesial-løsning som utnytter hjørneskapet til det fulle.

- Vaskerommet er stort og innholdsrikt hvor du får både vask og tørk opp i høyden. Veldig ergonomisk riktig. Blant annet har det innebygde skittentøyskurver og flere skap til oppbevaring. Er du interessert i kjøkken eller vaskerom så er det bare å stikke innom oss i Industriveien, sier Marie Føre. 

Marie Føre og JKE Design Narvik selger ut både kjøkken og en flott garderobeutstilling.
 
Strykebrett er integrert i innredningen
Skittentøyskurv

JKE Design Narvik

Del artikkelen på Facebook