Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Kristin er bedriftens nye designstjerne

Interiørdesigner Kristin Johnsen er ny butikksjef hos Lindahl AS. Nå kan du som kunde få rådføring og hjelp til å fornye boligen din, uten at det koster skjorta.

Annonsørinnhold fra Lindahl AS

Lindahl AS

- Vi bruker å si at vi skal være det naturlige stedet å starte når man skal pusse opp, renovere eller bygge nytt, forteller Kristin Johnsen, butikksjef på Lindahl AS.

- Jeg er utdannet interiørdesigner ved Høyskolen i Kristiania, tidligere Norges Kreative Høyskole. Her gikk jeg fra 2014 til 2016. Samtidig gikk jeg i praksis her hos Lindahl, forteller hun.


Interiørdesigner og butikksjef hos Lindahl as, Kristin Johnsen.

ETTER ENDT SKOLEGANG gikk hun rett inn i jobb hos en kjøkkenleverandør her i Narvik, før hun vel et år senere ble tilbudt butikksjef-jobben på Lindahl.

- Det å få jobbe med farger, fargepalletter og kreativitet er veldig artig. Det er så mange muligheter når man skal gjøre endringer i hjemmet.

Valgene er mange og det finnes et hav av lure løsninger som jeg kan hjelpe til med. Noen ganger er det bare små grep som skal til for å fornye et rom eller en bolig. Med et friskt og kompetent blikk utenfra kan jeg tilføre det lille ekstra til interiøret og oppnå en helhet, uten store kostnader, forteller hun.

Vi kan bidra med interiørdesign til både små og store oppdrag og til større totalløsninger, i leiligheter, bedrifter, hus og hytter.

Kristin Johnsen, butikksjef hos Lindahl as
På skjermen vises 3D-Visualisering av rom med planlagte produkter og materialer. Det ferdige resultatet ser du i hovedbildet i saken.

SOM INTERIØRDESIGNER liker Kristin å hjelpe til med alt fra enkle oppdrag til større totalløsninger i leiligheter, bedrifter, hus og hytter.

- Her er det bare å spørre oss om hjelp, sier hun.

Lindahl jobber hardt for å være den lokale faghandelen med størst fagkompetanse. De strekker seg langt for å yte høy grad av service til kundene sine.

- Vi hjelper deg med alt innen maling, tapet, gulvbelegg, parkett og billakk, forteller Johnsen.

Farger plukket ut av NCS fargevifte. Fargeviften viser en oversikt over alle de 1950 fargene i NCS-systemet.

HUN BEGYNTE I JOBBEN som butikksjef 2. januar i år. I tillegg til det overordnede ansvaret for hele butikken, så har hun også hovedansvar for tapet og farger.

Sammen med seg har hun to kollegaer med lang erfaring. Maler Eivind Liljebakk og daglig leder Mats Arnøy.


DEN TRADISJONSRIKE butikken har sin beliggenhet i Dronningens gate i Narvik sentrum, og ble i januar i fjor en del av Happy Homes-kjeden, Nordens største interiørkjede.

- Vi trengte ny inspirasjon. En person som kunne være den kreative delen i butikken. Kristin har vi brukt i flere sammenhenger de siste årene. Interessert i faget, rask og lærevillig. Da hun ble ledig var det helt naturlig for oss å ansette henne som butikksjef, sier daglig leder Mats Arnøy.

Stort utvalg av gardin-typer og stoffer som skreddersys til hver enkelt vindu.
Ferdig resultat av spisestuen vist i visualiseringen.

Tekst og foto: Rune Dahl/FremoverLab

Artikkelen var først presentert i Magasinet BoLyst

Del artikkelen på Facebook