Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Kevin og Marianns festbordtips

På selve julaften er det ikke bare du selv som skal kle deg fint, men også julefestbordet.

Annonsørinnhold fra

For mange er en stor del av feiringen nettopp den deilige atmosfæren man skaper med pynt og godt lag. Kevin og Mariann hos Bohus Tromsø gir oss tipsene for et hjemmekoselig bord, fylt med julestemning.

Det finnes egentlig ingen strenge regler for hvordan man pynter bordet, det er opp til en hver og deres egne tradisjoner å bestemme hvordan det ser ut. Men det er noen ting det kan være greit å tenke på.

Unngå å pynte veldig høyt

Selv om du skal unngå for høye blomster og lysestaker er de kanskje det viktigste for å dekke et vakkert julebord. Det gjelder å ikke være gnien på pynten! Du kan rett og slett ikke ha for mye pynt til jul.

- Pynt som vi normalt bruker på juletreet funker fantastisk bra på festbordet også. Vi har for eksempel brukt julekuler oppi tallerkene.

Mariann Nicolaisen
Kevin og Mariann er klare for julefeiring og konkluderer med at pynten, den kjøper de hos Bohus Tromsø :)

Planlegg

Det kan være lurt å sette på alt av dekketøy først, som tallerkener, glass, bestikk, servietter og lysestaker. Da ser man fort hvor man kan plassere resten av pynten. Bruk lave grener, og legg litt grener på bordet. Om du først bestemmer deg for å bruke høye blomster la den i alle fall være slank slik at man likevel kan kommunisere med den som sitter på den andre siden. 

Kanskje du kan ta med deg noen tips og mixe det sammen med dine egne tradisjoner så vil festbordet bli en suksess og julas store «snakkis». 

Vi vil ønske alle våre kunder en deilig førjulstid og en god jul!

Del artikkelen på Facebook