Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?
 
 

Her er din nye drømmebolig i Molde

I barnevennlige og naturskjønne omgivelser bare ti minutter fra Molde sentrum, ligger fantastiske Røbekklia. Her bygger Block Watne flere moderne leiligheter, og en av de kan bli din nye drømmebolig!

Annonsørinnhold fra

Å våkne opp i et stille og fredelig område, for så og ta morgenkaffen på verandaen med utsikt over fjorden og Moldepanoramaet med sine 222 fjelltopper høres kanskje mer ut som en drøm enn virkelighet. Men med de nye leilighetene i Røbekklia er dette kanskje din nye hverdag.

Helt spesielt område

- Det som er helt spesielt med leilighetene i Røbekklia er den roen og stillheten en får her, selv om en bare er 10 minutter unna sentrum, forteller salgskonsulent Kristin Ødegård Vatne fra Block Watne.

Salgskonsulent Kristin Ødegård Vatne nyter den fantastiske utsikten fra boligene. 

Foto: Espen Bakketun

Hun viser stolt frem prosjektet og forteller videre om de ulike leilighetene som bygges.

- Vi bygger fire 4-mannsboliger, med til sammen seksten moderne 3-romsleiligheter i Røbekklia. Leilighetene inneholder to soverom, et romslig bad, og har åpen stue- og kjøkkenløsning. Alle leilighetene har vedovn og en smart løsning med vaskeromsdel bak skyvedører på badet. I tillegg bygger vi eneboliger og tomannsboliger i Røbekklia. Her skaper vi gode nabolag der folk trives!

Velg bolig og last ned prospekt her.

Trygt og rolig

Siden leilighetene bygges i en blindvei uten gjennomgangstrafikk, er det lite trafikk og støy. Dette gjør blant annet til at det er et ypperlig område for barnefamilier. Det er også trygg og fin gang- og sykkelvei til barne- og ungdomsskole, og med barnehage i nærheten. Turstier finnes rett utenfor stuedøra, og det er kort vei til både golfbane og skianlegg

- Det er ganske selvsagt at dette er et ypperlig område for barnefamilier, men det er også perfekt for flere andre, sier Ødegård og legger til at med det nye sykehuset som kommer på Hjelset er dette også et attraktivt sted for ansatte der.

Også for besteforeldre som ønsker å bo nærmere barn og barnebarn som allerede bor i området, er dette en lettvint og fin løsning. Røbekklia og området rundt er absolutt i vekst, og planlegging av ny barneskole her er på trappene. 

Her kan du lese mer om boligprosjektet Røbekklia

Christina Strand fant endelig sin drømmeleilighet i Røbekklia! 

Foto: Privat

Fant sin drømmeleilighet

En av de heldige som allerede har funnet og flyttet inn i drømmeleiligheten sin er Christina Strand, som gledelig deler sine erfaringer med området og kjøpet.

- Jeg hadde sett meg ut tre ulike boliger og tok meg derfor en rundtur for å se på de. Men da jeg så området her, var det absolutt ingen tvil. Både beliggenhet med flott utsikt og godt med rom og luft mellom husene gjorde til at jeg raskt tok kontakt med Block Watne, forteller en positiv Christina som like etter kjøpte sin drømmeleilighet.

Hun trekker også frem fordelen med at det er fast pris og ingen budrunder hos Block Watne.  Christina forteller videre at det var en ryddig og god prosess med Block Watne, og at det var ingenting som hun trengte å uroe seg for.

- Jeg fikk mye hjelp av både Kristin og byggeleder både før, under og etter kjøpet. Det er veldig trygt å vite at jeg alltid kan spørre de om hjelp senere.

Se bilder fra Røbekklia

 

Er du klar for visning?

Vil du vite mer om Røbekklia?

For mer info om boligene på Røbekklia, kontakt salgskonsulent i Block Watne, Kristin Ødegård Vatne:

Tlf: 93497406

Epost:  kristin.odegard.vatne@blockwatne.no

Leilighetene er moderne og lettstelte med gode planløsninger. Leilighetene som ligger i 2. etasje har egen balkong, mens leilighetene i 1. etasje har markterrasse med rekkverk. Her ligger alt til rette for late sommerdager og lune kvelder, alene med en bok eller med venner, familie og forfriskninger. En annen fordel er at det gis 5 års reklamasjonsrett på alle nye boliger. I tillegg er det lav dokumentavgift, 2,5% kun av andel tomteverdi.

- På Røbekklia har vi innredet en leilighet som visningsbolig og har fast visning hver tirsdag klokken 16-17, sier en smilende Ødegård og legger til at en selvfølgelig kan ta kontakt for privat visning hvis tidspunktet ikke passer.

Nysgjerrig på Røbekklia?
Klikk her for å lese mer om boligprosjektet.

Del artikkelen på Facebook