Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Gullfest i Narvik

13.–15. juni braker endelig Gulldager løs i Narvik! Dette er dagene hvor du får gjort en skikkelig gullhandel – en handel som virkelig kan lønne seg.

Annonsørinnhold fra

For sjette år på rad blir Narvik handelsmekka i det Gulldager arrangeres av Fremover i samarbeid med handelsstanden i Narvik. Butikkene på både Amfi Narvik, Narvik Storsenter og en rekke butikker i sentrum står klare for å ønske handlelystne fra hele regionen velkommen til årets gullhandel.

Konseptet er enkelt. Handler du i en av butikkene som er med på Gulldager mottar du én gullseddel per handel. Denne fyller du ut og leverer til butikken eller i en utplassert kiste. Alle som leverer utfylt gullseddel er med i trekningen av totalt ni pengepremier, hvor hovedpremien er på hele 10.000 kroner.

Les hele Gulldager-magasinet her

 

På Amfi Narvik meldes det om glade junidager og godt fellesskap.

- Juni er en måned med mange anledninger og vi opplever at det er en tid med mye handel, forteller senterleder ved Amfi Narvik, Helge Edvardsen.

Han forteller at Gulldager gir handelen det lille ekstra gjennom gode tilbud og gode premier, og ikke minst god stemning over hele byen.

– Det er spesielt fint at så mange i byen går sammen om en felles aktivitet og skaper handleglede i hele byen. Senterleder ved Narvik Storsenter, Kirsten Nystrand, forteller om god stemning hos deres butikker.

 

– Vi er godt forberedt og ser frem til flotte handelsdager, forteller senterlederen.

Butikkene i Narvik sentrum er også klare for å ta i mot sine gullkunder, og lover god stemning i sentrumsgatene.

Det er med andre ord klart for å gjenta handelssuksessen og gullfeberen har allerede meldt sin ankomst!

 

Hva er Gulldager?

Gulldagene er en handelskampanje i Narvik som starter torsdag 13. juni og avsluttes lørdag 15. juni ved butikkenes stengetid. Alle som handler i Narvik disse dagene – er med i trekningen av flotte premier!

Premiene:

Det er tre pengepremier til en verdi av kr 10 000,-, 5 000,- og 5 000,- – gitt av Fremover. Og 6 gavekort, verdi kr 500 pr gavekort fra AMFI Narvik og Narvik Storsenter.

Hvordan vinne?

Alle som handler i en av butikkene som er med på aktiviteten får gullsedler. Man fyller ut seddelen, leverer den til butikken eller i en av innsamlingsstasjonene og er med i trekningen av premiene.

Innleveringsstasjoner:

Gullkister til innsamling av gullsedler blir utplassert på begge kjøpesentrene og på Kvadraten i Kongens gate. Butikken man handler i kan også ta i mot seddelen.

Trekning skjer onsdag 19. juni og vinnerne blir kontaktet og også offentliggjort i Fremover.

ARRANGØRGJENGEN: Medierådgiver Fremover Atle Kristensen, Senterleder Amfi Narvik Helge Edvardsen, Senterleder Narvik Storsenter Kirsten Nystrand, Medierådgiver Cathrine Pettersen, Leder i Gatelangsforeningen Christel Sundby, Salgssjef i Fremover Tonje Sollie, Medierådgiver Fremover Marie Røsberg. (Foto: Rune Dahl.)
Del artikkelen på Facebook