Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Glassrekkverk ute er virkelig inne

Montér har samarbeid med en rekke leverandører av høy kvalitet. Arnøy Engros er Montérs lokale leverandør av blant annet glassrekkverk. Utvalget innenfor solskjerming er større en noen gang og hos Montér finner du produktene til Norges største totalleverandør av solskjerming; Royal. Og sjekk ut hvorfor du skal bruke førsteklasses trelast fra MøreRoyal.

Annonsørinnhold fra Montér Per Strand Narvik

Montér Per Strand Narvik

Glassrekkverk ute er virkelig inne

En av årets store terrassetrender er rekkverk i glass eller vinyl. Dette har vært i vinden i flere år, og vi ser stadig at kundene ønsker å utnytte terrassen til det maksimale. I Narvikområdet har vi en spektakulær utsikt både mot fjell og sjø, dette ønsker mange å se fra stua. Arnøy Engros er Montér Narviks lokale leverandør og har i flere år levert rekkverk av høy kvalitet til hele Norge. I år kan du også bestille sotet glassrekkverk, for å hindre innsyn, men fortsatt bevare utsikten.

Rekkverkene leveres både i sotet og klart glass.

Vi tilbyr solskjerming fra en av Norges største leverandører

Stadig flere nordnorske hjem søker etter gode løsninger for solskjerming. Ser vi på plantegninger og nyoppførte hus i 2019 det ingen tvil om at dette er viktig for norske hjem. Royal solskjerming er en av Norges største totalleverandører av solskjerming. Med lang fartstid har deres produkter utviklet seg i takt med vår hverdag. Solskjerming er viktig for et godt innemiljø, og uansett om du trenger utvendig eller innvendig solskjerming kan Montér Narvik hjelpe deg å finne hva som passer i ditt hjem.

Foto: royalsolskjerming.no

Transparente, semitransparente, screens, duo roller, solreflekterende, flammehemmende, thermoflex og mørkleggende tekstiler. Utvalget er stort!

 

 

Førsteklasses, ferdig behandlet trelast

MøreRoyal® er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk etter montering. Den innehar unike egenskaper som er ideelt for deg som ikke ønsker å bruke tiden din på tidkrevende vedlikehold. MøreRoyal® er hyppig brukt både på næringsbygg, driftsbygninger, støyskjermer og ikke minst som kledning, tak og terrasse til private boliger. Leverandøren er PEFC-sertifisert og kan dokumentere bruk av bærekraftig råstoff. Vi har miljødeklarasjonen EPD på våre materialer, og MøreRoyal® brukes hyppig i BREEAM Nor-sertifiserte bygg.

 

Fire grunner til å velge MøreRoyal

1. Enkel montering

2. Gunstig i nordisk klima

3. Kun kosmetisk vedlikehold

4. Prisgunstig høyklasseprodukt


Del artikkelen på Facebook