Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

FLYTTER HJEM: Marte Rønningstad Olsen og Pål Harviken Skjæret ser fram til å bli ferdig med studiene på NTNU i Trondheim, så de kan flytte til Hamar. 

Flytter hjem til splitter ny drømmebolig

Marte Rønningstad Olsen (26) og Pål Harviken Skjæret (26) flyttet fra Hamar for sju år siden. Nå har de kjøpt drømmeboligen et steinkast fra Marte sitt barndomshjem.

Annonsørinnhold fra

Paret flyttet fra Hamar for sju år siden, og har siden den gang bodd to år i Oslo og fem år i Trondheim. Begge er i ferd med å fullføre masterstudiet og ville flytte hjem igjen til Hamar etter endt studier i bartebyen til sommeren.

- Ønsket om å flytte tilbake til Hamar har kommet mer og mer de siste årene. Det blir veldig fint å komme nærmere familie og venner på Hamar igjen, forteller Olsen.

HER KOMMER BOLIGENE: På dette området skal Marte og Pål sin leilighet straks ta form. 

Om Humlehagan:

- Prosjektet består av: 6 leiligheter på plan 1 og 8 leiligheter på plan 2, hvorav 4 er med takterrasse. 5 rekkehus med takterrasse og 5 kjedede eneboliger med takterrasse.

- Prosjektet ligger på området «Voll & Lund», der Block Watne tidligere har bygget prosjekt som Skisporet og Telthushagan.

- Les mer om Humlehagan her

Glad for å kjøpe ny bolig

I høst var også boligvalget tatt. Paret bestemte seg for å slå til på en av Block Watne sine nye prosjekter på Voll & Lund. I begynnelsen av 2020 får de nøkkelen til sin splitter nye leilighet i Humlehagan.

- Jeg er jo vokst opp på Volljordet rett ved siden av, og er veldig glad i det området. Det er nærhet til byen, gode kollektivmuligheter der og nært både Furuberget og Klukhagan som er veldig attraktivt for oss, forteller Olsen som ikke hadde noe problem med å få med seg kjæresten til å flytte nært barndomshjemmet.

- Vi har bodd fire år i et 100 år gammelt bygg i Trondheim nå, så det fristet veldig med noe helt nytt hvor man vet at alt er ordentlig. Her vet vi med sikkerhet at det ikke er noe tull i vegger og sånne ting. Jeg syns det er verdt å kjøpe nytt når vi først skal hjem og etablere oss.

Nysgjerrig? Les mer om Humlehagan her!

Block Watne har både eneboliger i kjede, rekkehus og forskjellige typer leiligheter i prosjektet på Humlehagan. Marte og Pål har valgt en leilighet som i utgangspunktet var tiltenkt tre soverom. Paret som har vært sammen i ni år, har likt å ta del i prosessen med den nye leiligheten og har valgt å gjøre noe endringer for å få den tilpasset sine behov.

GLEDER SEG: Marte og Pål kan nesten ikke vente med å flytte hjem. 

- Vi har blant annet endret så et av soverommene har blitt til en større stue istedet. Vi har også fått velge både bad og kjøkken sjøl, så det har vært veldig spennende å kunne forme det sjøl, forteller Skjæret som opprinnelig er fra andre siden av Stange-brua.

Setter mer pris på Hamar

I påvente av at drømmeleiligheten skal bygges ferdig må paret hjem på ungdomsrommet i et halvt år. De er begge klar på at det er det verdt, men legger ikke skjul på at det kribler i magen når de kjører forbi området.

- Vi har måtte distansere oss litt fra det fordi vi gleder oss sånn, sier Marte og gliser før hun fortsetter:

- Vi har et lite håp om å få Mjøs-utsikt fra terrassen vår. 

De mener også at Hamar som by har løftet seg de siste årene, og gleder seg nå til å komme hjem.

Nysgjerrig? Les mer om Humlehagan her!

- Vi har satt mer pris på Hamar som by og hvordan den har utviklet seg de siste årene. Det er mer å gjøre her nå. Både kulturelt og at det har kommet nye fine steder i byen. Også har vi jo Mjøsa, og hele området rundt. Vi gleder oss veldig til å komme hjem.

Voll & Lund det perfekte området

Salgskonsulent for Humlehagan, Katrine Skinnehaugen forteller at eneboligene i prosjektet skal stå ferdig allerede i høst, noen av leilighetene skal stå klare på nyåret i 2020, mens rekkehusene samt de siste leilighetene blir klare sommeren eller høsten 2020.

FLOTT OMRÅDE: Salgskonsulent i Block Watne, Katrine Skinnehaugen mener området Voll & Lund har alt man trenger.

- I dette prosjektet har vi valgt et litt nytt konsept for Voll & Lund, med tre etasjer og takterrasse med glassrekkverk, forteller Skinnehaugen som også mener området er attraktivt for mange.

- Det er et attraktivt og voksende område med nærhet til nesten alt man trenger.

Del artikkelen på Facebook