Annonsørinnhold fra RGS Renhold

Hva er dette?

Få en enklere flytteprosess, benytt et flyttebyrå!

En flytteprosess bærer ofte preg av både spenning og glede over å flytte inn i den nye drømmeboligen, men også av stresset dette medfører.

Annonsørinnhold fra RGS Renhold

For å lette på dette stresset, kan et flyttebyrå være til god hjelp. Mange er likevel ikke klar over hva et flyttebyrå kan bidra med, her er noen av fordelene ved å benytte profesjonelle fremfor å flytte selv:

  • Flyttebyrået tar seg av alle dine eiendeler så de kommer seg trygt fra A til B.
  • Flyttebyrået kan pakke for deg, eller gi deg tips som forenkler prosessen.
  • Flyttebyrået sørger for at du og eventuelt venner og bekjente slipper å løfte på så mye som en eske, så har dere mer energi til innflyttingsfesten.

For å finne ut mer om hva et komplett flyttebyrå kan bidra med står flere fordeler nøye beskrevet på RGS Renhold og Flyttebyrå sine nettsider. Det er nemlig mange fordeler ved å benytte profesjonelle. RGS Renhold og Flyttebyrå jobber daglig med å ivareta kundenes behov og ønsker å bidra til høye standarder i flyttebransjen.

Ukjente fordeler

Sjekklisten for hva som må ordnes før flyttelasset kan kjøres av gårde til ny adresse kan føles endeløs, men det er mange som ikke er klar over alle fordelene et flyttebyrå gir. Esker, pakkingsteip, papir og bobleplast skal for eksempel i hus før jobben med å pakke i det hele tatt kan begynne. Er du klar over at RGS Renhold og Flyttebyrå kan bistå med dette også?

Demontering av møbler samt oppakking av eiendeler i nytt hjem er for mange også ukjent at et flyttebyrå kan bidra med. Enten du ønsker hjelp med hele flytteprosessen eller bare deler av den, er det hjelp å få. Gjennom flere år i bransjen med ulike flytteoppdrag hver eneste uke sitter RGS Renhold og Flyttebyrå på mange erfaringer som kan komme deg til gode. Tar du kontakt med RGS Renhold og Flyttebyrå kan de gi deg råd og tips, samt et pristilbud på hvordan du kan få en så enkel flytteprosess som mulig.

Les mer: RGS Renhold

Del artikkelen på Facebook