Annonsørinnhold fra Europris

Hva er dette?

Europris: Hagemøblene du skaffer deg nå

Snart er sommeren her. Hos Europris får du hagemøbler i alle prisklasser.

Annonsørinnhold fra Europris

Vårsola har så vidt begynt å titte frem over hele Norge og for mange betyr det startskuddet for hagesesongen. Grillen skal vaskes, hagen lukes og plattingen beises. Men før du er klar for å invitere venner og familie på grillfest, er det viktig å sørge for at hagemøblene er klare for besøk.

Etter en lang, mørk og kald vinter kan det være på tide å oppgradere utemøblene. Hos Europris finner du alt du trenger til uterommet og hagemøbler som passer alle budsjetter.

Her kommer noen av våre favoritter:

Viborg loungesett

Få ting er bedre her i verden enn å slappe av i sola med noe kaldt i glasset og en god bok. Den følelsen kan nesten ikke oppleves bedre enn i disse utrolig behagelige loungestolene i den populære Viborg-serien. Kraftige puter og ramme i aluminium gjør at dette loungesettet tåler en trøkk år etter år. 

To fotpaller og bord med glassplate følger med.

Naxos hjørnesofa

Én av Europris' kunders absolutte favoritt har nå blitt enda mer komfortabel og robust. Tykkere puter, Nonwood-bord og aluminiumsramme er bare noen av oppgraderingene som er gjort på Naxos hjørnesofa

Det er en sofa for sene og deilige sommerkvelder. Naxos-serien består av flere elementer, noe som gjør det enkelt å lage kombinasjonen som passer din hage best.

Larkollen modulsett

Det har aldri vært enklere å lage din egen drømme-sittegruppe for late sommerdager. Larkollen modulsett lar deg nemlig plukke og sette sammen sittegruppen som passer din hage best. 

Larkollen modul sofagruppe består av fem deler - to hjørnemoduler, to flate moduler, puter og et bord med glassplate. Om ønskelig kan man utvide med flere deler.

Her er det bare fantasien som setter grenser!


Hos Europris finner du alt du trenger til hus og hage


Larkollen sofagruppe

Meget prisgunstig sofagruppe, som ved riktig vedlikehold, kan sørge for at utekosen varer i mange år fremover.

Sofagruppen Larkollen består av en 2-seters sofa, to stoler og cafebord. 

Den klassiske stilen gjør at Larkollen sofagruppe passer inn i de fleste hager og terrasser - hjemme eller på hytta.

Stort utvalg av hagemøbler

Når hagen begynner og blomstre er det på tide å nyte synet og smaken av den. Da får du også hagemøblene du trenger fra Europris.

Butikker finner du over hele Norge, og finnes det ikke en i nærheten av deg kan du bestille mange av varene i nettbutikken.

Del artikkelen på Facebook