Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Fra venstre: Hanne Kristin Vorren, Matten Ahmadzai, Sander Gansøy, Sindre Schjønning Ødegård, Emilie Høiås Wehn, Ronnie Valde, Solveig Vathne Innbjo, Tone Pettersen og Emma Slinning
Fra venstre: Hanne Kristin Vorren, Matten Ahmadzai, Sander Gansøy, Sindre Schjønning Ødegård, Emilie Høiås Wehn, Ronnie Valde, Solveig Vathne Innbjo, Tone Pettersen og Emma Slinning

Dette må du vite før Black Week på Obs Moa

Med utrolige tilbud og et stort utvalg av varer, er de ansatte på Obs Moa klare for å ønske velkommen til Black Week i uke 48. Og med litt forberedning vil du ha et fortrinn i årets største kampanje.

Annonsørinnhold fra

Varehussjef Ronnie Valde gleder seg stort til årets høgdepunkt. 

 For mange er Black Friday preget av stress og kaos, men hos Obs er det viktig for de ansatte at kundene får en positiv opplevelse av kampanjen. Derfor bruker de mye tid på planlegging og å gjøre sitt beste for at kundene skal få mest mulig ut av tilbudene. Og for å gjøre kampanjen enda mer positiv og behagelig for kunden, utvider de til Black Week med tilbud gjennom hele uken.

- Nå slår vi virkelig på stortrommen og har planlagt en haug med utrolige tilbud! Og tilbudene deler vi ut gjennom hele uken og på alle de ulike avdelingene vi har, forteller varehussjef på Obs Moa, Ronnie Valde.

Han gleder seg stort til Black Week og mener helt klart at dette er årets høgdepunkt. Og med tilbud i både dagligvarer, kjøkkenutstyr, sport og fritid, leketøy, elektronikk og underholdningsartikler, har Obs Moa alt du trenger for en hyggelig handelsopplevelse.

- Mitt ønske er at kundene våre under Black Week skal gjøre smarte kjøp som de er godt fornøyde med og at det skal være en hyggelig opplevelse!

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

Sander Gansøy (t.v.) og Hanne Kristin Vorren (t.h.) er enige om at Black Week kommer til å bli en storsuksess!

5 gode tips for å handle smart på Black Week

«Kunsten å handle smart» står i fokus hos Obs, og Ronnie kommer gledelig med noen gode tips til Black Week.

1. Orienter deg på forhånd
Å få en god oversikt over de ulike tilbudene og varene som Obs Moa har, kan gjøre handelen både mer behagelig og raskere.

2. Ikke stress
Det vil komme mange mennesker innom butikken under Black Week, men ikke stress med at det vil være trangt og kaotisk.
- Varehusene våres er laget for å ta imot mange mennesker samtidig og det kommer til å gå helt fint!

Andreas Syversen møter alltid kundene med et smil!

3. Ta julehandelen på Obs Moa
På Obs vil du finne det aller meste du trenger til julehandelen og flere av de gode tilbudene under Black Week vil passe godt som julegaver.
- Her kan du få unna hele julehandelen i ett!

4. Ikke bare fokuser på Black Week
Det kan være lett å bare fokusere på tilbudene rundt Black Week, men husk at Obs har løpende kampanjer og tilbud hele tiden.

5. Bruk netthandelen
Selv om det ikke vil være kaotisk i butikken under Black Week, er det mange som heller vil få unna handelen hjemme i stuen.
- Bruk netthandelen til Obs, så kommer du bare innom når det passer deg for å hente produktene, eller så sender vi de hjem til deg!

Artikkelen fortsetter under bildet


De ansatte på Obs Moa garanterer gode tilbud!
Fra venstre: Matten Ahmadzai, Solveig Vathne Innbjo og Sander Gansøy

De ansatte på Obs Moa garanterer gode tilbud!

Fra venstre: Matten Ahmadzai, Solveig Vathne Innbjo og Sander Gansøy


Fokus på lokal tilpasning

I butikken er det nå mye arbeid for de ansatte som gjør klart til den store uken. Og det er en ting som går igjen hos de alle, de gleder seg til å ønske kundene velkommen til Black Week.

- Det kommer til å bli mye trøkk og mange glade kunder. Vi vil å ha gode tilbud som kommer til å falle i smak hos alle, og det kommer til å bli mye god stemning, forteller en smilende og blid Solveig Vathne Innbjo mens kollegaene hennes nikker seg enig.

Obs Moa fokuserer også på den lokale tilpasningen når de gjør klart til Black Week og velger derfor ut tilbud som de vet kundene sine kommer til å like. Kanskje det kommer noen overraskelser med tilbud på populære lokale produkter også?

Velkommen til Obs Moa!

Uansett hvordan du helst vil handle, om du vil benytte deg av netthandelen til Obs, shop express i butikk, selvbetjente kasser eller hos Obs sine dyktige ansatte, er du mer enn velkommen til å ta handelen under Black Week.

- Her har vi alt du trenger, gode tilbud og smilende ansatte! Og vi gleder oss stort til å se våre fantastiske kunder på Black Week her på Obs Moa, avslutter den positive varehussjefen. 

Del artikkelen på Facebook