Annonsørinnhold fra SEAT

Hva er dette?

I SEATs showroom på Lade treffer du Odd Ivar Donjem, salgsansvarlig i Trondheim.
I SEATs showroom på Lade treffer du Odd Ivar Donjem, salgsansvarlig i Trondheim.

Det er spesielt to ting som er viktig for bilkjøpere

Europas raskest voksende bilmerke er tilbake i Norge. Med nytt showroom på Lade satses det på bilkjøpere med en moderne livsstil.

Annonsørinnhold fra

«Sporty biler for aktive og lekne personer, som velger bil tilpasset livsstilen. Kundene er kvalitetsbevisste bileiere som ikke er redde for å skille seg litt ut på veien. Og som samtidig er opptatt av at bilkostnadene ikke skal ødelegge for andre viktige deler av livet.» Slik beskrives kjøperne av SEAT.

Velkommen til SEAT på Lade

Ønsker du prøvekjøring, pristilbud eller mer informasjon?

Ring oss på telefon: 24035200 eller send oss en e-post: seat-trondheim@moller.no

Her finner du oss:
Vi holder til i Haakon VIIs gate 25 på Lade
Finn veibeskrivelse i Google Maps

Åpningstider:
Mandag - fredag: kl 09:00 - 17:00
Lørdag: kl 10:00 - 14:00

— I stedet for å investere i dyre bygg og store utstillingslokaler tilbyr vi akkurat det kundene etterspør for å kjøpe bil, og kan dermed holde kostnadene lave, forteller Odd Ivar Donjem, salgsansvarlig i Trondheim.

Bestill prøvekjøring på nett

Kundene kan ringe eller bruke nettsiden for å avtale visning eller prøvekjøring av SEAT-modellene. Showrommet er enkelt, men lekkert, og rett utenfor står flere biler klare til vise hva de er gode for.

— Det er særlig to ting som er viktig for kundene; det ene er at de ønsker å se bilen fysisk, og gjerne prøvekjøre den. Selv med de gunstige prisene vi kan tilby, er bilkjøp en større investering, og kundene ønsker sikkerhet for at de vet hva de kjøper. Det neste de er opptatt av er å kunne snakke med en spesialist som kan svare på spørsmålene, forklarer Donjem videre.

— I stedet for å investere i dyre bygg og store utstillings- lokaler tilbyr vi akkurat det kundene etterspør for å kjøpe bil.

Han forteller om en raus prøvekjøringspraksis. 

— Ofte er det to som skal kjøre bilen og begge ønsker å teste den. Noen tar den med hjem og tester om barnesetene passer og får dermed bekreftet at bilen vil fungere i det daglige.

Showrom erstatter store bilforretninger

Showrommet i Trondheim ligger ved «Ladestripa», eller Haakon VIIs gate, som gata heter. Dette er en av de travleste handlegatene i byen, og dermed svært sentral beliggenhet. 

— Her er det lett å bli lagt merke til, og vi holder til i et område hvor mange ferdes ofte. Det blir dermed enkelt å stikke innom, sier Donjem.

Odd Ivar Donjem ble tidlig interessert i båt og bil. Etter studier i utlandet, kom han tilbake og arbeidet med forsikring i flere år. 

— Interessen for bil gjorde nok at jeg var spesielt opptatt av bilforsikring, innrømmer han. 

Med utdannelse innen økonomi og administrasjon, og spesialisering innen entreprenørskap var det naturlig at han fattet interesse for SEAT da han ble introdusert for bilmerket.

— Jeg hadde jo sett SEAT i andre land og lurt litt på hvorfor de ikke var i Norge, og det å få være med på å bygge opp en slik ny satsing lokket meg til denne jobben, forklarer han.

Del av Møller-systemet

SEAT er en del av en Møller-systemet og Harald A. Møller AS er i tillegg importør av merker som Audi, Volkswagen og Skoda til Norge. SEAT er det sporty og urbane familiemedlemmet og er i Norge dessuten et svært prisgunstig merke. 

I stedet for å investere i dyre bygg og store utstillingslokaler tilbys akkurat det kundene etterspør for å kjøpe bil.

På grunn av salgsmodellen til SEAT kan det tilbys ekstra gunstige priser på bilene i Norge. 

— Delvis på grunn av salgsmodellen, kan vi i Norge tilby SEAT til ekstra gunstige priser, forteller Donjem. Bilene er designet i Barcelona, en by mange nordmenn forbinder med arkitektur og design.

Familietilhørigheten sikrer høy kvalitet og gjennomprøvde løsninger. At SEAT inngår i Møller-systemet er kjent for mange, men blir en positiv overraskelse for andre, vel vitende om at SEAT har et solid apparat for oppfølging av kunder, forklarer selgeren.

Nå kommer elbilene fra SEAT

SEAT Mii electric har en rekkevidde på 259 kilometer. 

— Og det er målt etter den nye og strengere standarden WLTP, understreker Donjem. 

Med en slik rekkevidde er dette et godt alternativ for alle som trenger en liten og snedig bil med null utslipp. Bilen har bagasjevolum på 250 liter, noe som passer for byshopping og daglig transport. 

— Rekkevidden gjør dette til en veldig aktuell bil også for dem som bor på Stjørdal eller Melhus og som kjører jevnlig inn til Trondheim sentrum, understreker Donjem. 

Mii electric leveres allerede til våren. Les mer om SEAT Mii electric her.

SEAT er Volkswagen-konsernets spydspiss innen såkalt mikromobilitet, noe som innebærer utforsking av konsepter hvor mindre fremkomstmidler spiller sammen med bilen, gjerne i mer urbane strøk. En elektrisk kickscooter inkludert i prisen til de første Mii electric-kundene er et eksempel på dette. Samtidig har SEAT flere utradisjonelle prosjekter på gang, og har nylig lansert en bilabonnementsløsning som fikk overveldende mottakelse i det norske markedet.

Til våren lanseres også modellen SEAT el-Born. Dette er en større modell, bygget på Volkswagen-konsernets ettertraktede MEB-plattform for elbiler. Denne vil ha en rekkevidde på inntil 420 kilometer etter WLTP-standarden. el-Born kan godt være familiens nummer én bil, eller eneste bil. Som andre SEAT-modelller er den sporty, tydelig i designet og den kommer med digitale tjenester og løsninger som virkelig utfordrer markedet. Donjem gleder seg til å komme i gang med salget av denne modellen, som han forventer blir en bestselger.

Les mer om SEAT el-Born her.

En elektrisk kickscooter inkludert i prisen til de første Mii electric-kundene.

Ferdig utstyrt

Det er enkelt å velge utstyrsnivå og ytelse på SEAT-modellene. 

— Bilmodellene kommer «ferdig pakket», smiler Donjem. Med det mener han at ingen av uststyrsalternativene er ribbet for utstyr, men inneholder de funksjonene en vanlig bilkjøper trenger. 

— Dette er godt utstyrte biler, med det du trenger, enkelt presentert ved bestilling, understreker han. Det er også mulig å velge en mer sporty variant, og det mest påkostede pakken inneholder de mest luksuriøse elementene.

— Våre kunder er komfortable med å handle på nett og får selvfølgelig all den personlige oppfølgingen de måtte ønske gjennom prosessen. Gjennom fem steg er valgene gjort:

1: Velg bilmodell

2: Velg utstyrsnivå

3: Velg motorstørrelse

4: Velg farge

5: Velg ekstrautstyr 

— Deretter er det bare å bekrefte kjøpet. Det kan gjøres på www.seat.no eller her i showrommet, forklarer han. I tillegg til lave priser gir de standardiserte pakkene det mulig med rask utlevering.

— Ta gjerne turen innom, enten i showrommet eller på nett, og finn SEAT-modellen som passer for deg, oppfordrer Odd Ivar Donjem.

Del artikkelen på Facebook