Annonsørinnhold fra Tufte

Hva er dette?

Derfor elsker nordmenn denne boxershortsen

Selv om den olympiske mesteren selger herreundertøy som varmt hvetebrød, jobber han stadig for å perfeksjonere favorittboxeren til norske menn.

Annonsørinnhold fra

Den er myk og behagelig, og utviklet av en norsk toppidrettsutøver. Nordmenn har kjøpt mer enn 1,4 millioner eksemplarer av den slitesterke boxershortsen.

Tufte bestemte seg for å lage undertøy da han selv skulle utvikle rodrakter. Han ble introdusert for bambus som materiale, og fortalt at dette var det neste store. 

- Kona mi og jeg tegnet og designet undertøyet hjemme på kjøkkenbordet. Vi sendte prøver fram og tilbake mellom Norge og Kina i ett år, forteller roeren. 

Få 3 for 2 på Tufte boxer brief her.

Tuftes klassiske boxer briefs er en favoritt blant norske menn og kommer i mange forskjellige farger.

- Materialvalget var enkelt. Bambusviskosen som kom fra Kina var bedre enn alt annet å ha på seg, forteller Tufte.

Han lot kona velge sømmer og strikk, og tegne produktet som snart ble en favoritt både for Olaf Tufte og menn flest.

Bambusen ble til et egenutviklet materiale kalt SoftBoost™, som inneholder en unik miks av bambus lyocell og modalfibre. Det gjør undertøyet usedvanlig mykt og komfortabelt, samtidig som det er slitesterkt. Materialet gjør også at den holder formen, selv etter mange vask. 

Vil lage Norges beste boxer

Selv bruker Olaf Tufte sin Boxer Brief hver eneste dag. På trening velger han Active Boxer som er mer komfortabel når man svetter.

Tuftes mantra er «Det er alltid mulig å bli bedre» - han hviler ikke på laurbærene til tross for at nordmenn elsker produktet hans.

Med sitt mantra i bakhodet har Tufte foruten om den klassiske boxer briefen og så utviklet flere varianter slik at alle kan finne sin favorittboxer i Tufte-kolleksjonen.  

For de som ønsker en mer diskret variant av klassikeren er Mens Essential Boxer Brief riktig - denne er ensfarget, eller med kontrastfarget strikk i grå, med kun en liten nyanseforskjell på logoen. I tillegg er logoen litt mindre. Kort oppsummert; litt mer diskré, men akkurat like komfortabel.


Relaxed boxer er for deg som vil ha en løsere fit på undertøyet - helt uten skvis. Boxerne er avslappende og luftige, og har enkel gylf med enknappslukking.

Men's Trunks kan ligne mistenkelige på den klassiske Boxer Brief, men har kortere ben. Ellers er den som klassikeren - myk og komfortabel. 


De som liker truser best kan også finne sin favoritt i Tufte-kolleksjonen. Essentials Briefs tilbyr maksimal komfort til minimalisten. 


Sist, men ikke minst - Tuftes treningsboxer er laget for en aktiv livsstil, med kompresjon for full støtte og komfort under høy aktivitet. Maskestoffet er hurtigtørkende og svært absorberende. Alle sømmer er flate, elastiske og faste. Denne boxershortsen er med andre ord optimal for treningsøkten. 

- Bambus er skikkelig bra

Bærekraft er et viktig stikkord for Tufte, og derfor er bambus et mye brukt råmateriale i Tufte-produktene. 

Bambus vokser fort, behøver ingen ekstra vanning foruten regnvann, heller ingen kjemikalier eller sprøytemidler. Kort fortalt er bambus skikkelig bra.

 - Det er hardt arbeid å lage bærekraftige tekstiler, men det føles veldig bra – og det gjør også våre produkter, avslutter Tufte.

Miljøbevisst produksjon er viktig når Tufte utvikler produkter.

Del artikkelen på Facebook