Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

De beste Black Friday tilbudene får du hos Obs Arendal

Under Black Week hos Obs Arendal er det mye penger å spare på årets julegaver. I år har Obs tatt inn det råeste utvalget av julevarer noensinne og de ansatte gleder seg til en uke med gode tilbud.

Annonsørinnhold fra

- I år har Obs tatt inn utrolig mye julevarer og vi har aldri hatt så mye fint som det vi har i år. Jeg er sikker på at det kommer til å bli mye julegaveshopping under årets Black Week, sier varehussjef på Obs Arendal, Monique Van Santen.

Black Week, årets største salgsuke, rulles i gang i uke 48. Den uken vil det være mye penger å spare på julegavehandelen hos Obs.

- Når dørene åpner klokken 09.00 mandag 25. november, vil butikken bugne av gode tilbud som passer for alle, forteller varehussjefen og smiler bredt.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

Black Week har sitt utspring fra Black Friday, den fjerde fredagen i november. Dette er tradisjonelt sett en dag med gode priser og knalltilbud, som er perfekt for å få en god start på julehandelen. De senere årene har Black Friday blitt til Black Week, som gjør at tilbudene spres utover flere dager.

- I fjor hadde vi nesten 11 000 kunder som handlet i butikken fra mandag til fredag under Black Week, i år tror vi det vil bli enda flere, sier Monique.

Videre forteller hun at Obs har hatt Black Week i noen år nå, men at det bare blir større og større, og at i år vil det være skikkelig knalltilbud i alle varekategorier.

Kunsten å handle smart

Hos Obs Arendal finner du alt under ett og samme tak, noe som gjør handelen enda enklere. De har et rikelig dagligvareutvalg i tillegg til mange andre varer i kategoriene sport og fritid, kjøkken og elektronikk, leker og mye annet. 

- Det unike med oss er at vi har et enormt vareutvalg, noe som gjør hverdagshandelen litt enklere. Du trenger ikke reise fra butikk til butikk, her finner du alt på ett sted, sier Monique. 

- Vi har til og med vår egen kafé. Her kan du ta deg en velfortjent pause fra julegavehandelen. Magnus Linden, som driver kaféen her, serverer tradisjonell husmannskost og er kjent for å ha byens beste lutefisk.

Mange opplever kanskje Black Week som kaotisk, men på grunn av størrelsen på både varehusene og parkeringsplassene til Obs er det god plass til mange kunder.

- Her trenger du ikke bekymre deg for at du går oppå noen. Vi har en stor butikk, hvor det er mulig å handle i fred og ro, selv under Black Week.

Lover knalltilbud på kjente merkevarer

De siste dagene i forkant av Black Week går til forberedelser for Monique og hennes nesten 90 ansatte på Obs Arendal. Alle varer er bestilt og det eneste som gjenstår nå er å gjøre klart varehuset til å ta imot tilbudsglade kunder på julegavejakt.

- Jeg kan ikke røpe hva som kommer på tilbud helt enda, men jeg kan love dere at det blir knalltilbud på gode merkevarer og produkter i alle kategorier, avslutter salgssjefen.

Har du ikke mulighet til å ta turen innom en av Obs sine varehus i løpet av Black Week, ikke fortvil. Du kan nemlig netthandle hos Obs i fred og ro fra din egen sofa. Klikk hjem alle tilbudene uten å sette foten utenfor døren. Velger du hent i butikk sparer du også penger på frakt.

Del artikkelen på Facebook