Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Bygger om og utvider butikken

Tusenvis av fliser gikk i knas når Narvik Steinsenter bestemte seg for å bygge om butikken. Valgmulighetene og utvalget er enormt. Jubilanten Narvik Steinsenter kan nå vise frem et helt nytt utstillingsområde. Her er det bare å la seg inspirere.

Annonsørinnhold fra Narvik Steinsenter

Narvik Steinsenter

- Vi har fliser i alle prisnivåer og har i dag det største lageret i Nord-Norge på keramisk flis og stein, forteller Silje Karlsen, interiør -og markedsansvarlig ved Narvik Steinsenter AS Mye har skjedd de siste årene og trenden er at flisene blir større og større. Narvik Steinsenter selger fliser i alle formater fra små mosaikkfliser til store fliser i høyde helt opp til 360 centimeter.

- Service og fagkunnskap er svært viktig for oss. Når kundene går ut av butikken skal de føle at de

har fått den hjelpen og den veiledningen de trenger. Vi har avanserte tegneprogrammer og tegner

løsninger du egentlig ønsker deg, sier Karlsen.


Parkettfliser sammen med fasettfliser er en kjempefin kombinasjon.

- Vi er opptatt av å kunne tilby hele sortimentet, fra standard fliser til det siste, og mest trendy som er på markedet. Som medlem av Fagflis-kjeden kan Narvik Steinsenter tilby det beste til sine kunder. Fagflis er det profesjonelle markedets førstevalg, og legger stor vekt på kvalitet i alle ledd. Fagflis samarbeider med ledende leverandører bl.a. i Italia, Portugal, Spania, Belgia og Tyskland.

Kom innom å la deg inspirere!

- Service er svært viktig for oss

Silje Karlsen
De ansatte ved Narvik Steinsenter. Fra venstre: Tommy Sjåfjell, Silje Karlsen, Terje Johansen, daglig leder Rune Flåten og Ted Mikalsen. Ikke tilstede: Norbjørn Høybakkmo, Trond Flåten og Geir-Åge Simonsen.
 
 
 
Del artikkelen på Facebook