Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

På denne tomta settes spaden snart i jorda for 12 eksklusive boliger. Prosjektleder Odd-Egil Engh og prosjektselger Jhon Nesset i Block Watne er spente på prestisjeprosjektet.
På denne tomta settes spaden snart i jorda for 12 eksklusive boliger. Prosjektleder Odd-Egil Engh og prosjektselger Jhon Nesset i Block Watne er spente på prestisjeprosjektet.

Bygger eksklusivt på Hamars fineste tomt

På Støa Furuberget reiser det seg snart 12 lekre boenheter med svært attraktiv beliggenhet.

Annonsørinnhold fra

Furuberget i Hamar er et historisk område. Furuberget gård hadde fire husmannsplasser, der en av dem het Støa. Og det er dette området som nå skal bygges ut med navnet Støa Furuberget. Kanskje er det Hamars fineste beliggenhet?

– Det er en utrolig flott tomt, og ett av få områder i Hamar som nå skal bygges ut med eneboliger og rekkehus.

Block Watne Støa Furuberget

Block Watne bygger 4 rekkehus og 8 kjedede eneboliger på Støa Furuberget i Hamar. 

Velkommen på visningshelg!
 21.-22. september, kl. 13-15.

Kontakt:
Jhon Nesset
95872507
Epost:  Jhon.Nesset@blockwatne.no

Les mer: www.blockwatne.no/stoa

Det sier prosjektleder for Støa Furuberget i Block Watne, Odd-Egil Engh. Sammen med prosjektselger Jhon Nesset er han spent på mottakelsen av det de beskriver som et helt unikt prosjekt.

– Det er først og fremst den sentrale beliggenheten som er helt unik. Det er kort vei til alt man trenger, og bare et steinkast fra Mjøsa. Det er gangavstand til skoler, friområder og idrettsanlegg. I tillegg er det kollektivtransport rett utenfor døra, og det er sykkelavstand til sentrum, forteller Odd-Egil.

Beliggenheten nær Mjøsa er noe arkitektene har hatt fokus på når det skal bygges på tomta. Alle 12 boenheter får tre plan, og samtlige får dermed utsikt utover innsjøen.

– Alle boligene vil få takterrasse, og man får derfor gode solforhold og en flott utsikt over Mjøsa, sier Jhon.

Boliger for den kresne

Felles for boligene som bygges er en ekstra god standard med mange eksklusive detaljer. Både de kjedede eneboligene og rekkehusene får to ulike planløsninger å velge mellom, og de blir på mellom 135 og 170 kvadratmeter. Eneboligene får to takterrasser, og de bygges med glassrekkverk for den mest optimale utsikten. 

Eksklusive detaljer som ferdig innredet walk-in-garderobe på hovedsoverommet.

– Vi har hevet standarden i dette prosjektet. Blant annet blir det et oppgradert og flislagt kjøkken, større fliser på badet, og integrert skyvedørsgarderobe og walk in. Boligene varmes opp av fjernvarme, og det blir varme i alle gulv i alle etasjer, sier Jhon.

Tilvalgslisten blir også av den ekstraordinære sorten, og blant valgene er elbilading, terrassevarmer og badstu. Det er også tilrettelagt for utendørs jacuzzi. Siden det er tidlig i prosjektet, har man som kjøper gode muligheter for å tilpasse boligen etter eget ønske.

– Det er en egen tilvalgsliste til boligen, og her får man mye mer påvirkningskraft enn normalt.

En annen gulrot de kan friste med på de åtte eneboligene, er tilhørende dobbeltgarasje med inngang direkte inn i boligen. Rekkehusene får også to parkeringsplasser, og alle boenhetene får godt med bodplass. Det er liten tvil om at det er mange smarte og gjennomtenkte detaljer i boligene på Støa Furuberget.

– Dette er boliger for den kresne. Her får man en nøkkelferdig bolig der standarden er hevet til et slikt nivå at tilvalg ikke egentlig er nødvendig, sier Jhon.

Populært boligområde

Med sine ulike planløsninger, passer boligene for flere typer familier. Både barnefamilier som ønsker seg god plass, men også godt voksne som ønsker å flytte til noe mer lettstelt men ikke er klare for leilighet ennå.

– Dette er et veldig populært boligområde, så vi ser for oss at det vil være aktuelt for mange. Både for de som allerede bor her, men som ønsker seg noe nytt, men også tilflyttere, sier Jhon.

Dette er boliger for den kresne. Vi laget et prosjekt der vi selv ønsker å flytte inn

Hamar er en by og distrikt i god utvikling, og Hedmarks fylkeshovedstad har alt man trenger. Hamar og omegn har godt med næringsutvikling, og det skapes stadig flere arbeidsplasser. I tillegg blir reisetiden til Oslo stadig kortere.

– Det er også overkommelig å pendle til Oslo når man bor i Hamar. 

I tillegg til at man får mange eksklusive og gjennomtenkte detaljer i boligene, er det også mange fordeler med å kjøpe nytt. Boligene leveres helt ferdige, og det er lite vedlikehold i de nye byggene. Block Watne har ettårsbefaring, og man har fem års garanti. Det blir også etablert et sameie på boligfeltet, og det er kommer til å bli svært lave felleskostnader i prosjektet.

Enn så lenge er det bare en tomt, men snart starter byggingen av Hamars mest spennende nye boligfelt. 

– Det blir også svært god kvalitet på utomhusområdet, der det blir etablert sosiale soner og beplantning. Det blir asfaltert helt inn til garasjen, og boligene får en hageflekk med hekk rundt. Det skal også plantes frukttrær og bærbusker på fellesarealene, så beboerne her blir selvforsynt på frukt, forteller Odd-Egil.

Spaden settes i jorda i løpet av høsten 2019, og i Block Watne er de spente på mottakelsen av det spennende prosjektet. 

– Vi i Block Watne ønsker å tilby markedet lukrative boliger på de beste tomtene, og det har vi gjort her. Med disse boligene har vi laget et prosjekt der vi selv ønsker å flytte inn, sier Odd-Egil og Jhon med et smil.

Block Watne er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS-medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs.

Del artikkelen på Facebook