Annonsørinnhold fra Bokvalitet AS i samarbeid med Blink Hus

Hva er dette?

Christian Gjesdal Udgaard, daglig leder ved Nordvik Drammen og Kristin G. Søraker, salgsleder Prosjekt BoKvalitet AS, ønsker velkommen til Solenga - et nytt prosjekt med flott beliggenhet. 
Christian Gjesdal Udgaard, daglig leder ved Nordvik Drammen og Kristin G. Søraker, salgsleder Prosjekt BoKvalitet AS, ønsker velkommen til Solenga - et nytt prosjekt med flott beliggenhet. 

Bo sentralt og solrikt på Solenga

Et nytt boligfelt i Holmestrand blir en oase for dem som vil vil bo landlig med kort vei til det meste. Med felles lekeområde og grillhytte, er det duket for barnelatter rundt husveggen og fine stunder i eget nabolag. Bli med til Solenga!

Annonsørinnhold fra

Forestill at du starter dagen fra egen takterrasse med en rykende kopp kaffe. Sola er på vei opp og du lar blikket hvile på grønne daler i horisonten. Pust med magen før du drar på jobb.  

Smak på ordet «Solenga», som er navnet på det nye boligfeltet som nå skal forme seg rett ved innkjøringen til Holmestrand, langs Gurannveien. Så tett på alt du trenger, men samtidig så stille og rolig at du trygt kan la ungene løpe fritt utenfor huset. 

- Solenga har virkelig en flott beliggenhet. Vi har fokusert på bokvalitet med fine grøntområder, lekeplass, sykkelbane og mulighet for takterrasse til alle. Her er det åpent og sol fra morgen til kveld, derav navnet,  forteller Kristin G. Søraker, salgsleder for prosjekt hos BoKvalitet AS, som står som utbygger av Solenga, i samarbeid med Blink Hus AS. 

Solenga ligger tett ved innkjøringen til Holmestrand, ved Gurannveien på Gullhaug.
Solenga ligger tett ved innkjøringen til Holmestrand, ved Gurannveien på Gullhaug.


Nysgjerrig? Les mer om Solenga her

Flere enheter solgt før visning

Solenga består av eneboliger, eneboliger i rekke, rekkehus og leiligheter. Eneboligene selges som tomter med mulighet for å tilpasse boligen til eget behov. Totalt er det 60 enheter som skal reise seg på engen med masse lys og luft rundt seg. 

- Den første firemannsboligen er på vei opp. Det er allerede solgt to leiligheter og én enebolig, og det er før vi i det hele tatt har annonsert noe særlig. Nå som salgsstarten kommer i gang, har vi allerede en del forhåndspåmeldte fra blant annet Drammen, Oslo og Tønsberg, sier Christian Gjesdal Udgaard, daglig leder og eiendomsmegler for Nordvik Eiendom.  Boligene selges og bygges fortløpende. 

Området til Solenga høyt og fritt, med sol hele dagen og fin utsikt over grøntområder. Feltet har en stille, men praktisk beliggenhet rett ved innkjøringen til Holmestrand.

Det er beliggenheten og utformingen som faller i smak hos mange. Langs Gurannveien er det lite trafikk. Skolen er rett over gaten. Matbutikken er rundt hjørnet. For pendlere, er det fem minutters kjøring til E18, som tar deg raskt til de større byene i nord og sør. Togstasjonen er en busstur unna, og med utbygging av jernbanelinjen, blir det hyppigere avganger fra Holmestrand stasjon. 

- Vi merker at stadig flere søker seg ut av byen. De ønsker å finne noe landlig, men sentralt som gir pusterom og plass til familien. Samtidig skal det være enkelt å komme seg på jobb. Solenga er en idyll for barnefamilier, par og enslige som ønsker et roligere tempo, understreker Gjesdal Udgaard. 

SE BILDER: 

Alle boenhetene har mulighet for egen takterrasse. Her kan det legges opp til et eget utekjøkken med innlagt vann.

Solenga ligger tett ved innkjøringen til Holmestrand, ved Gurannveien på Gullhaug.

På Solenga er det planlagt både leiligheter, eneboliger i kjede, tomannsboliger, rekkehus og eneboliger i området.

Nyt solen hele dagen på egen takterrasse. Ta morgenkaffen eller ro ned på kvelden i din egen oase på taket.

Solenga skal totalt bestå av 60 boenheter. Her bygges det boligtyper for enslige, par og familier.

Boligene er utformet med gode, funksjonelle løsninger. Her skal det være godt å bo for alle, med trivsel og bokomfort i fokus.

Solenga er omringet av grønne daler og ligger i et rolig område. Her kan du finne roen etter endt arbeidsdag.

Eneboligene selges som tomter med mulighet for å tilpasse boligen noe til sitt behov.

Med sju mål friarealer, byr Solenga på eget grillhus, lekeplass, sykkelbane og fine grøntområder.

Et hyggelig møte i Verdensrommet

Utbygger BoKvalitet AS har tatt for seg hele solsystemet for å navngi de ulike boenhetene. Ut fra valg av boligtype, kan du bo i Saturn, Merkur, Mars, Neptun eller Jupiter. Bor man solrikt, så ble dette et naturlig navnevalg. 

Det som er likt for alle boligtyper er at det er lagt vekt på funksjonelle planløsninger og gode uteområder, og selvfølgelig vil alt bygges etter dagens høye krav og standarder for en behagelig og lettstelt tilværelse.

Les mer om boligtypene på Solenga

I tillegg, er det lagt opp til et trivelig fellesområde med egen grillhytte. 

- Fellesområde kunne ikke hete noe annet enn Verdensrommet. Her blir det en koselig samlingsplass med grillhytte, perfekt til familiebesøk, barnebursdager eller når naboene samles for sosiale lag, forteller Søraker. 

Med sju mål friarealer, byr Solenga på eget grillhus, lekeplass, sykkelbane og fine grøntområder. Verdensrommet er en ypperlig samlingsplass for barnebursdager, familiemiddager eller koselige stunder med naboene. 

Det er mange fordeler med å ha en egen plass for besøk eller festligheter. 

Vil du bo på Solenga?

Solenga er et gjennomtenkt og moderne felt under utvikling. På dette feltet planlegges det flotte eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og leiligheter, alle med mulighet for takterrasse. Her skal det være godt å bo for alle, med trivsel og bokomfort i fokus. 

REISE OG DISTANSE

  • 10 minutter til togstasjon med pendlerparkering
  • 55 minutter med tog til Oslo S
  • 19 minutter med tog til Drammen
  • 17 minutter med tog til Tønsberg
  • Med bil er det ca 25 minutter til Drammen og ca 30 minutter til Tønsberg
  • Bussholdeplass på Gullhaug med 14 minutter til Holmestrand stasjon

Meld din interesse her eller ta kontakt her

- Her kan du invitere flere enn det er plass til hjemme hos deg. Også er det en fordel å holde en barnebursdag i eget lokale. Da blir det mindre søl og du slipper å rydde hele huset etterpå. Jeg feiret en 4-åring hjemme hos meg og har aldri vasket så mye før, sier Søraker og ler. 

Velkommen til Solenga i Holmestrand

For deg som ikke er kjent med Holmestand, så er dette en perle, med flott natur og fine solforhold. Holmestrand ligger i Vestfold og Telemark. 

Om sommeren er det stor idyll i sentrum av Holmestrand med to badestrender, Dulpen og Hagemann. Begge badestrendene er populære med store gressplener, molo med badebrygge, volleyballbane, lekeapparater og kiosk. I Hagemann holder også kajakklubben og dykkerklubben til. 

- Vestfold i seg selv er et nydelig sted. Her er det masse vakker skjærgård og kort reisevei til mange fine steder, men vi er også opptatt av å gjøre Solenga til et fint sted å være, sier Gjesdal Udgaard. 

Solenga blir et godt sted å bo for barnefamilier med aktivitetsmuligheter rett utenfor døren og kort vei til barneskolen. 

Området skal utformes estetisk pent. Solenga blir ingen klynge av boliger, men med luft og boltreplass.

- Vi har prioritert å gjøre deler av området til fellesområde, i stedet for å bygge flest mulig boliger på ett sted. Vi setter bokvalitet høyt. Også ønsker vi at folk virkelig skal være stolte av å bo her, avslutter Søraker. 

Er dette ditt drømmehjem? Les mer om Solenga her

Del artikkelen på Facebook