Annonsørinnhold fra Rana Blad Marked

Hva er dette?
 
 

Bli sett på nett

Mange bruker Facebook og tror det er nok. Men vet du hva? Da når du bare ut til en liten del av de potensielle kundene du har mulighet til å nå ved bruk av digital annonsering.

Annonsørinnhold fra

Undersøkelser viser at folk flest har stor tillit til annonsørinnhold i sin lokalavis. Lokalavisa deler historiene fra livet som leves lokalt og byr på relevant redaksjonelt innhold. Lesermodus og budskap i et troverdig miljø skaper utvilsomt effekt for annonsører.

Vi i Rana Blad Marked hjelper deg med å få budskapet fram til riktig målgruppe, og kan bidra med sylskarp målretting både geografisk og demografisk. Enten din kampanje skal rettes mot menn fra Rana i alderen 20-40 år eller familier som bor i enebolig, tilpasser vi dette for deg.

Nettopp dette er det vår medierådgiver Else Johansen bistår med for deg. Rådgivning, planlegging av markedsaktiviteter og utvikling av ditt kommunikasjonskonsept skaper engasjement og genererer nye potensielle kunder. Else vet hva som gjør deg synlig i markedet.

- Det vil også forsterke forholdet til etablerte kunder og øke kundetrafikken til deg, sier Else som ønsker deg velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker godt innhold og kreative løsninger som engasjerer DINE kunder. 

Mitt sterke ønske er å hjelpe kunden min opp og fram

Else Johansen, medierådgiver

- Når du annonserer digitalt hos oss, på desktop, mobil eller gjennom SoMe, tar vi ut rapporter som viser antall klikk, at alle visninger du har kjøpt er brukt og at kampanjen har lykkes. Hvis for eksempel analysen viser at en firedagers kampanje ikke går som ønsket etter dag èn, kan vi ta grep som å forandre bilde eller overskrift. Vi promoterer også kampanjer på Facebook, sier Else.

Markedsavdelingen i Rana Blad finansierer journalistikken i regionens største lokalavis. Rana Blad har totalt over 25100 daglige lesere. Samtidig er vi en del av Amedia, et stort konsern med lokalaviser over hele landet. 

- Om du vil, kan du annonsere i alle disse samtidig. Dette vil si at annonsering hos oss er en unik mulighet til å nå ut til et stort antall potensielle kunder som du ikke når via andre kanaler, forteller Else. 

 

Else vokste opp på Ytteren i Mo i Rana og er godt kjent med det lokale næringslivet som hun har vært en del av i mange år.

- Jeg har jobbet både som selger og daglig leder. Blant annet har jeg vært i mange år i klesbutikk og sportsbutikk. Jeg kjenner markedet fra innsiden. Da jeg studerte var markedsføring, strategi og analyser noe jeg brant for. Alt dette kommer godt med når jeg skal hjelpe mine kunder å nå sine mål. Jeg elsker det å få lov til å jobbe med mennesker, for det er jo det kundene mine er. Jeg er sosial og liker å snakke med forskjellige typer folk. Mitt sterke ønske er å hjelpe kunden min opp og fram, og jeg kan hjelpe til med å finne ut hva som er din målgruppe og hvordan du best treffer den, smiler hun.

Dette gjør hun ved hjelp av sin erfaring, kompetanse og ikke minst tilgang på gode verktøy.

Rana Blad Marked

Del artikkelen på Facebook