Annonsørinnhold fra Askjems AS

Hva er dette?

Bli med Familien Grimsæth på bobil-eventyr

Lettere å komme seg på tur og mindre planlegging. Familien Grimsæth er frelst på bobil i en aktiv hverdag. Nå skal de tipse andre om frihetsfølelsen med «hytte på hjul».

Annonsørinnhold fra

Vind som fryser nesetuppen. Vann som isnåler. En familie som surfer i Ringshaugbukta! For en aktiv familie som Grimsæth er bobilen perfekt for små og store eventyr om det så er vinterbading, skikjøring eller klatring. Men det lå mye tenking bak - før de satset på bobil. 

Kaldt vann stopper ikke familien Grimsæth fra å hoppe i havet. Og da er det godt å få varmen igjen i bobilen etter endt badetur.

-  Før vi fikk barn levde vi et veldig aktivt liv, kjørte overalt for å klatre og bodde i telt. Vi ville tilbake til det livet, men med barn. Også var vi litt mer opptatt av komfort. Bobil var litt skummelt, men vi har aldri angret, sier Susanna Grimsæth og smiler lurt. 

For det frister ikke like mye å sove på hardt underlag i et klamt telt. Og når en hel familie skal på tur, krever det mer plass. 

-Familie og venner rynket litt på nesen da vi kjøpte bobil. Det var liksom en pensjonistgreie. Men det er det ikke. I dag skjønner de valget vårt. Vi trenger ikke planlegge så mye når vi har lyst til å dra på tur. Vi har jo alltid et sted å sove, sier hun begeistret. 

- Det eneste jeg angrer på er at vi ikke skaffet oss bobil for lenge siden. Dette skulle vi begynt med før, sier Marius Grimsæth, som sammen med kone og barn står i de flotte lokalene til Askjems på Sem. 


Familien Grimsæth skal det neste året låne bobil hos Askjems på Sem og invitere folk med på korte og lange turer gjennom Askjems-bloggen. Her vil de gi tips, råd og svare på spørsmål som mange kanskje lurer på når det kommer til bobil-livet. 

Familien Grimsæth skal det neste året låne bobil hos Askjems på Sem og invitere folk med på korte og lange turer gjennom Askjems-bloggen. Her vil de gi tips, råd og svare på spørsmål som mange kanskje lurer på når det kommer til bobil-livet. Familien Grimsæth på Askjems Bloggen

Familien Grimsæth skal det kommende året låne en bobil hos Askjems. Gjennom Askjems Bloggen og i sosiale medier skal de invitere folk til å være med på deres mange eventyr. 

Her kan du følge dem på Askjems Bloggen

Følg bobil-eventyret til familien Grimsæth

Familien har nemlig et spennende oppdrag foran seg. Det neste året skal de låne en bobil fra Norges største frittstående forhandler i sin bransje, Askjems - og ta med folk på tur. 

Gjennom Askjems-bloggen og i sosiale medier skal familien fortelle om turer på hjul og svare på det mange kanskje lurer på om reise med bobil. Hva fungerer? Hva må man tenke på? Og hva er det som ikke funker? Den gamle får stå når de skal cruise rundt i en helintergrert Knaus til fjells, til sjøs eller utenfor landets grenser.

Her får de se sin nye reisevenn for første gang. Det er kjærlighet ved første blikk. Nå gleder familien Grimsæth seg til mange spennende turer det kommende året.

Her kan du lese første blogginnlegg: «Bobil - noe for oss»

Vi ønsker å vise at bobil er ypperlig for aktive familier og kan brukes året rundt

- Vi ønsker å vise at bobil er ypperlig for aktive familier og kan brukes året rundt. Med familien Grimsæth skal folk få innsikt i alle mulighetene, men også utfordringene. Også svarer de på mange av de tingene folk der ute er nysgjerrige eller usikre på rundt bruk av bobil ved korte og lange turer, forteller Mina Kleppan, markedsansvarlig ved Askjems

Mina Kleppan er markedsansvarlig hos Askjems. Hun gleder seg til å følge familien Grimsæths mange eventyr i en av deres bobiler. 

Bobilferie for alle

Og er det noen som kan bobil, så er det Askjems. De startet opp allerede i 1969 og har vokst. Sakte, men sikkert. I 2007 bygde de om og har nærmere 100 brukte og nye bobiler i Norges største innendørs utstilling. I tillegg driver de med utleie og har eget bobilhotell, som første i Europa. De er et komplett bobil-senter som også har verksted, bobilformidling og utstyrbutikk med alt du trenger. 

Askjems merker at «hytta på hjul» stadig får nye tilhengere. 

- Vi ser at bobilferie i Norge har blitt mer populært. Folk bruker gjerne også bobilen på helgeturer, gutteturer og jenteturer.  Skal du stå på ski i Kongsberg eller på fotball-cup med barna? Reis med bobilen og bo i den. Det sparer deg for mye planlegging. Mulighetene er så mange, understreker Mina. 

Her inspiserer de sin nye bobil for året og gleder seg til å komme på tur. 

Bobil binder familien sammen

For familien Grimsæth har bobilen bidratt til drøssevis av nye, spennende eventyr. De er en aktiv, leken familie som hopper på surfebrettet fra Ringshaugstranda med våtdrakt midt i mars, tar fjellturer på sparket og elsker nye utfordringer. Det aktive livet trenger ikke stoppe opp med barn, har de erfart. På turer med bobilen bindes familien sammen. 

- Her starter turen når vi setter oss i bobilen. Ikke når vi kommer frem. Vi finner mange perler underveis og kan selv bestemme hvor lenge vi vil være på hvert sted, forteller Marius. Og ungene elsker å være med på tur. 

- Det er veldig gøy på tur i bobil, sier en liten gutt med et stort smil. 

Familien Grimsæth er en aktiv familie. De trekker frem mulighetene til finne på aktiviteter i helgene uten å planlegge for mye, som en stor fordel. 

- Du vil jo ikke inn å sove i huset når vi har vært på tur, sier pappa Marius. 

- Det er fordi jeg sover så godt i bobilen, kommer det kjapt i retur, så alle rundt må trekke godt på smilebåndet. Og gleden er stor når de får se sin nye følgesvenn. Det glitrer godt i øynene i det de åpner dørene til Knaus-bilen. 

- Her kommer vi til å få det helt topp, sier Susanna.

- Og her skal jeg sove, kommer det kjapt fra familiens minstemann - som elsker bobil-livet. 

Susanna tester den nye bobilen for første gang. Litt uvant, men hun finner fort takten i det bobilen ruller ut av Askjems for nye eventyr med familien Grimsæth.
Susanna tester den nye bobilen for første gang. Litt uvant, men hun finner fort takten i det bobilen ruller ut av Askjems for nye eventyr med familien Grimsæth.

Askjems Camping-Center AS

Askjems Camping-Center AS startet sin virksomhet i 1969, og er stolte av å ha drevet mer enn 50 år i bransjen. Det er enkelt å være kunde hos Askjems, fordi du finner alt du trenger til din mobile ferie hos oss!

Vi har: 

  • Salgsutstilling av bobil og campingvogn (6700m2)
  • Bobilhotell (plass til 300 biler)
  • Vinterlagring
  • Uteleie av bobiler
  • Fritidsbutikk (800 km2)
  • Delelager
  • Salg av kommisjonsbiler
  • Verksted

Adresse: Åshaugveien 4, 3170 SEM
e-post: post@askjems.no
Tlf: +47 33 30 13 00

Les mer på våre nettsider

Del artikkelen på Facebook