Annonsørinnhold fra ASVO-Kongsberg AS

Hva er dette?

Karianne Ødegård og Kjersti Hope. 
Karianne Ødegård og Kjersti Hope.  Foto: Bjørn Isaksen

ASVO-Kongsberg AS: – Vi er så mye mer enn du tror

Siden 1988 har ASVO-Kongsberg AS vært en viktig del av Kongsberg-samfunnet. Fra starten og frem til i dag har de hatt en rivende utvikling, og slagordet «Vi er så mye mer enn du tror…» kunne ikke vært mer beskrivende.

Annonsørinnhold fra

Mange tror de kjenner bedriften og hva de holder på med, men får seg en overraskelse over mangfoldet som finnes innenfor veggene i Stollveien.

God service - det er ASVO det!

Ved ASVO-Kongsberg AS har de alltid vært opptatt av å gi god service. Det ligger i deres natur å yte det lille ekstra og strekke seg litt lengre for kundene sine. 

Garantert god service: F.v - Martin Stokke Plassen, Martine Wedvik og Duale Mohamud Adan.  Foto: Jostein Garaas Gulli

God service kommer ikke av seg selv. Det handler om rett innstilling, trivsel og et ønske om å skape gode opplevelser både for kundene og en selv.

Viktig bedrift – varierte oppgaver

ASVO-Kongsberg er et kommunalt eid aksjeselskap, og de tilbyr arbeid og bistand til personer som av en eller annen grunn ikke kan nyttiggjøre seg arbeid i det ordinære arbeidsliv. 

Ved bedriften legger de til rette for å gi mennesker nye muligheter og personlig vekst. Her tilbys det hver dag gode og utviklende arbeidsoppgaver og samholdet og trivselen i bedriften bidrar til økt livskvalitet for den enkelte. 

ASVO betyr så mye for mange, og hver dag er godt over 100 personer tilknyttet bedriften.

–Hos oss og våre samarbeidspartnere handler det om inkludering, om det å gi folk en sjanse og å legge til rette for personlig vekst for den enkelte. Dette er essensen i hva vi driver med – mennesket i sentrum, uttaler daglig leder Jane Midtbø

–De oppgavene vi tilbyr ser vi bidrar til arbeidsglede, samhold og glede over det å utføre en viktig jobb. 


Mange avdelinger

Bedriften har mange ulike avdelinger

De er store innen catering og kaker, og drifter to store kantiner. En i Stollveien og en på Kongsberg Rådhus. De har også eget snekkerverksted, og tilbyr tekstilprofilering, distribusjonsoppdrag og ulike pakketjenester.

Pakking av bedriftsgaver. Martine Wedvik 
Foto: Jostein Garaas Gulli

Bedriften er store på papirmakulering, og de sørger for frisk frukt levert direkte på arbeidsplasser rundt om i byen.

De drifter en stor gjenbruksbutikk i sentrum og sørger for at befolkningen holder seg varme gjennom vinteren ved å være en av Kongsbergs største vedprodusenter. De bistår også kommunen året rundt med å holde byen vår ren og pen. I tillegg kommer mange transportoppdrag og mye annet spennende. 

Eget snekkerverksted. Knut Padderud og Tommy Mølsted.

Geir E. Nilsen

Tomas Haugen og Tim McCoy.

Catering og kaker: Eir Marie Ouff Seim

Anita Undrum og Karete Fjelldalen Lurås

Er du nysgjerrig og ønsker å finne ut mer av hva ASVO-Kongsberg AS kan tilby, kan du gå inn på hjemmesiden deres asvokongsberg.no eller søke opp bedriften på Facebook

Ved å bruke ASVO får kundene en ekstra bonus

ASVO er opptatt av at alle kunder er like viktige og alle skal gis den beste service. 

Når man velger å bruke ASVO-Kongsberg AS som leverandør av produkter og tjenester, er man ikke bare garantert god service og bunnsolid kvalitet – en får også med seg god samvittighet over at man har tatt et viktig samfunnsansvar ved å gi gode og utviklende arbeidsplasser til bedriftens arbeidstakere.

Alf Arne Karikoski graverer skilt.
Foto: Bjørn Isaksen

Laget med stolthet og kjærlighet 

Kjøper du produkter og tjenester fra bedriften, skaper dette gode arbeidsoppgaver for den enkelte som jobber ved ASVO-Kongsberg AS. Varen du mottar er garantert laget med stolthet og kjærlighet. 

Foto: Jostein Garaas Gulli

Ved ASVO-Kongsberg AS har de som mål at de alltid skal jobbe for at bedriftens arbeidstakere, deltakere og kunder,skal oppleve at akkurat DE er i sentrum.

God jul fra ASVO-Kongsberg

ASVO-Kongsberg benytter anledningen til å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år og vi håper du vil ta deg tid til å besøke den koselige landhandelen du finner på ASVO-torget

Garantert god stemning hos Roger Haugen og Harald Fossholt Jensen. 
Foto: Jostein Garaas Gulli

Her vil du finne deilige julekaker bakt av ASVO, gavetips, pynt og unike gjenstander du ikke finner andre steder. Vi garanterer for den gode stemningen i førjulstiden. 

Bli enda mer kjent med gjengen 

Til neste år har du muligheten til å bli enda bedre kjent med den flotte gjengen deres. Da skal bedriften portrettere arbeidstakerne som er de som står bak den gode servicen og kvaliteten bedriften er så kjent for. 

Velger du ASVO-Kongsberg AS lover vi å ikke skuffe deg. 

Bruk oss da vel!
 
ASVO-Kongsberg AS – vi er så mye mer enn du tror…

Del artikkelen på Facebook