Annonsørinnhold fra Eie Eiendomsmegling Tønsberg

Hva er dette?

Eie Tønsberg med ny stil

Eie Eiendomsmegling med kontor i Tønsberg ble kåret til bransjens beste på kundetilfredshet i 2020. Nå pusser de opp i eget «hjem» og skal fortsatt yte sitt beste -  i ny drakt.

Annonsørinnhold fra

Å eie et hjem. Det er en helt spesiell følelse. Det er ditt sted for å skape minner, å vokse, og å være sammen med de du er glad i. Et hjem er en del av din historie. Og noen ganger er det tid for noe nytt. Tid for ny giv, en forandring - for fremtiden. 

Og det er akkurat det som skjer i Nedre Langgate 39. På veggene skrus gamle skilt ned. Det lukter maling. Dressjakken er kastet til fordel for malerskjorten. Meglerne ved Eie Eiendomsmegling Tønsberg pusser opp i eget «hjem» - og da gjør de det selv. 

Matias Wahl Rostad (foran) gleder seg til å gi kontoret et løft. Bak er Hans Westby og Robert Hoff godt i gang med oppussingen. 

Ny logo og ny profil

-  Vi må utvikle oss hele tiden. Målet vårt er alltid å bli bedre. Kundene våre er det viktigste, uansett. Med ny logo og profil viser vi at vi er i endring og følger med tiden. Også er det alltid gøy med noe nytt, sier Matias Wahl Rostad, daglig leder og eiendomsmegler ved Eie Eiendomsmegling Tønsberg. 

Selge eller kjøpe bolig? Bli bedre kjent med Eie Eiendom her

Eiendomsmeglere Robert Hoff (t.v) og Hans Westby er klare for å sette farge på kontoret til Eie Eiendomsmegling i Tønsberg. 

I et av byens eldste bygg lirker han det gamle skiltet ned, godt hjulpet av kollega, Hans Westby. Den lilla Eie-logoen skal erstattes med en lyseblå logo der to E-er møtes som i et speil. For Eie er eiendomsmegling to sider av samme sak.  Den speiler begge parter som vinnere - både kjøper og selger. 

Med sine 45 kontorer er Eie den største uavhengige meglerkjeden i Norge. Slik blir deres nye logo og fargeprofil. 

- Jeg gleder meg ekstremt til ny profil og logo. Jeg tror den bidrar til å gjøre oss mer attraktiv og at vi blir lagt merke til. Vi får det beste fra det gamle og nye. Dette blir Tønsbergs eldste meglerkontor i ny stil, sier Hans Westby, som har jobbet hos Eie i snart 12 år.

De ansatte ved Tønsberg-kontoret bretter opp ermene og finner frem malerkosten. Den hvite veggen ved resepsjonen skal nærmest bli kongeblå og ny logo skal på plass. 

Sjekk ut den nye profilen hos Eie Tønsberg

Topper kåring hos Norsk Kundebarometer

Eie Tønsberg er et veletablert eiendomsmeglerforetak som åpnet sine dører allerede i 1989. De holder til tett på brygga i et gammelt, ærverdig trebygg. Her jobber noen av Tønsbergs mest engasjerte meglere.

Meglerne hos Eie Eiendomsmegling i Tønsberg ønsker velkommen til nye, flotte lokaler der de ansatte selv har svingt med malerkosten for å få det fint. 

- Vi selger ikke bare en bolig, men et hjem. Det må vi ha i bakhodet. Vi er opptatt av tillit og at det å kjøpe og selge hus skal oppleves trygt. Det får vi ikke til hvis vi ikke liker det vi gjør. Jeg elsker jobben min. Det gir meg et kick å legge nye boliger ut for salg, følge prosessen, budrunden og ha fornøyde kunder, sier Mari-Anne Halvorsen, eiendomsmegler ved Eie og fortsetter:

- Å være megler er ikke en åtte til fire jobb. Det er som å være fisker - en livsstil. Eie er min familie nummer to, og vi har det gøy på jobb. Det engasjementet og den arbeidsgleden tror jeg kundene våre merker, forteller Halvorsen, som etter 13 år i bransjen stortrives som eiendomsmegler. 

Det er ingen tvil om at fokus på kunder og god kundeservice blir lagt merke til. Tidligere i år kom Eie helt til topps i den anerkjente omdømme - og merkevareundersøkelsen - Norsk Kundebarometer

Eiendomsmegler Mari-Anne Halvorsen syns det er helt fantastisk å jobbe med mennesker og understreker at Eie er et meglerkontor for «mannen i gata». 

Eie er rett og slett best i bransjen på kundetilfredshet. De scoret hele 79,6 prosent i 2020. Poengsummen er høyere enn noe eiendomsmeglingsforetak har målt de siste fem årene. 

- Vi er veldig ydmyke og fornøyde med kåringen, men vi kan ikke lene oss tilbake. Vi kan aldri bli gode nok. Vi skal gi premium-rådgivning til alle som kommer inn døra, påpeker Wahl Rostad. 

Bli bedre kjent med Eie Tønsberg her

Eie Eiendomsmegling Tønsberg

Eie Tønsberg er et veletablert eiendomsmeglerforetak som åpnet sine dører allerede i 1989. Kontoret er med dette Tønsbergs eldste meglerkontor og du finner oss i Nedre Langgate 39. Vi huser noen av Tønsbergs mest engasjerte meglere. Velkommen til oss!

Adresse:
Nedre Langgate 39,
3103 Tønsberg
Telefon:
33 30 70 00
E-post: tonsberg@eie.no

Nettsidehttps://eie.no/kontor/eie-tonsberg/

Lokaleksperter

En av tingene de er spesielt opptatt av er å kjenne eget dekningsområde. Alle meglerne hos Eie Tønsberg er oppvokst i, kjent og bruker lokalmiljøet. 

- Vi er de lokale ekspertene som kjenner boligmarkedet i nærområdet og som prater samme språk som de som bor der. Alle meglerne ved Tønsberg-kontoret bor i området. Sammen med høy faglig kompetanse, årlig etterutdanning og masse erfaring, strekker vi oss langt for kundene. Det er kjempestor konkurranse her i distriktet. Da må vi stå på og kjenne eget dekningsområde, sier Wahl Rostad. 

Bli kjent med meglerne hos Eie Tønsberg: 

Navn: Håkon Syslak. Bor: Tjøme. Favorittsted: Årets høydepunkt er sjøfugljakta utenfor Færder i november.

Navn: Nina Istad. Bor: Ringshaug. Favorittsted: De fine turområdene og den fantastiske soloppgangen på Ringshaug.

Navn: Matias Whal Rostad Bor: Tønsberg Favorittsted:Trives så godt i Tønsberg fordi det er kort vei til alt - om det er skjærgården, skogen eller bylivet.

Navn: Maria-Anne Halvorsen. Bor: Åsgårdstrand. Favorittsted: Essoskogen. Der går jeg tur med hundene og får fine pustepauser.

Navn: Hans Westby. Bor: Nøtterøy. Favorittsted: Bruker sjøen i nærområdet. Vi har en fantastisk fin skjærgård i Vestfold.

Navn: Tonny Nielsen. Bor: Ringshaug. Favorittsted: Jeg bader hele året, minst én gang i uken. Da finner du meg på Ringshaugstranda.

Navn: Robert Hoff. Bor: Teie. Favorittsted: Tjøme. Der liker jeg å gå tur.

Hos Eie er det meglere som har bodd store deler av livet sitt i Tønsberg, på Teie, i Åsgårdstrand, på Ringshaug, på Tjøme og på Nøtterøy. 

- Ingen av meglerne her blir parkert på lokalkunnskap, for å si det sånn, påpeker Westby med et smil. 

Og de lokale traktene er populære boområder, merker meglerne hos Eie. Etterspørsel etter boliger i Tønsberg og omegn er stor. Mange dukker opp på visning i disse dager. Med jevne mellomrom må malerkosten byttes med mobilen for å ta seg av kunder. 

- Men vi er ikke dårligere enn at vi pusser opp selv. Det klarer vi, kommer det fra malermester Westby som avslutter første strøk. 

De seks andre meglerne nikker enig og beundrer den nye fargen. 

Det er et nytt, blålig blikkfang i resepsjonen. Kundeservicen, lokalkunnskapen og engasjementet skal forbli den samme, men det er en ny stil i deres «Eie-hjem». 

Del artikkelen på Facebook