Annonsørinnhold fra Europris

Hva er dette?

10 ting du trenger til hagefesten

God mat og drikke er en selvfølge, men det er mer som må til for å skape et ekte hageselskap.

Annonsørinnhold fra Europris

Vi går inn i tidenes mest spesielle sommer. Utenlandsreisene er lagt på hylla, og vi skal bruke ferien som turister i eget land - kanskje også i egen hage. Hva med å benytte anledningen til å feire den norske sommeren? Invitere de nærmeste - familien, venner eller naboene til 17. mai-fest, sankthansfeiring, familiemiddag eller sommerselskap. 

Europris finner du alt du trenger til hageselskapet. Noe er helt nødvendig og andre ting setter den lille prikken over i-en. Her er 10 ting du trenger til hagefesten som du finner hos Europris:

Grill

Alfa omega til hagefesten er selvsagt grillen. Noen sverger til den klassiske kullgrill, mens andre ønsker enklere løsning med gassgrill. Skal du ha en familievennlig pølsefest kan bålpanne være koselig, samtidig som det er morsomt for barna og grille pølsene sine på pinner. 

Europris har et bredt utvalg av grill, men også tilbehør. Du kan både kjøpe grillkull, vedlikeholdsutstyr og grillutstyr i butikkene og på nett.

Terrassevarmer

Skulle festen vare til utover sene nattetimer, kan det være nyttig med en terrassevarmer. Disse kommer i mange priskategorier, men det er naturlig nok de som koster mest som også varmer best. En terrassevarmer med pyramideform kan varme svært godt og samtidig gi en veldig god stemning med lyset den avgir.  Den klassiske terrassevarmeren du ofte ser på cafeer er også veldig effektiv, og kan faktisk varme opp et område på 20 kvadratmeter. Har du begrenset med plass kan en pendel mest hensiktsmessig.

Utebelysning

Ingenting setter stemningen som lys. Lyslenker har fått en revolusjon de siste somrene - ikke så rart med tanke på hvor dekorativt det er å ha disse hengende rundt i hagen, enten det er i trær eller på terrasserekkverk.  Det er også kommet mye fine solarlamper som lyser ved hjelp av solenergi. Men levende lys hører også hjemme på hagefesten, og lykter og telysholdere er kanskje det mest optimale å bruke utendørs.

Partyelt

Partyteltet gjør det mer praktisk å være ute fordi man kan være inne. Teltet beskytter mot vær og vind, og gjør festen lunere og mer intim. Bruksmulighetene er mange, du kan sette opp antall vegger du ønsker - kanskje vil du ha en som er helt åpen, eller kanskje du bare vil ha tak. Uansett er det montert opp eller ned i løpet av få minutter. 

Myggfelle

Det har ikke vært hagefest hvis du ikke ender opp med et myggstikk eller to. Men vi vil helst unngå å bli helt oppspist av myggen. Heldigvis finnes det hjelpemidler som kan holde dette plagsomme vesenet borte. Thermacell myggjager skaper en myggfri sone på ca 20 kvadatmeter rundt apparatet. Den har en størrelse som gjør at den kan ligge på bordet, og går på gasspatroner som må byttes av og til.  En mygg og knott-felle med LED UV-lys trekker til seg myggen og suger dem dermed inn ved hjelp av en vifte. Andre rimelige og effektive tiltak mot myggen er myggspray, myggservietter og myggfakler.

Bordpynt

Et lekkert festbord trenger selvsagt bordpynt. Sommerfugler eller blomster passer godt til sommerbordet og kan piffe opp bordkort eller pådekking. Dekorbånd kan legges som linjer over bordet eller dekorstjerner kan strøs tilfeldig over. Lyslykter kan fylles med dekorhjerter i bunnen før du setter et kubbelys oppå. Lysfat hvor du kan plassere flere kubbelys eller telysholdere er også lekker på festbordet. Her er mulighetene uendelige.

Servise

Hos Europris kan du få splitter nytt servise og det som hører med til en rimelig penge. Til sommerfesten kan det passe godt å dekke på med et servise i pastellfarger eller kanskje du foretrekker et mer klassisk servise i kremfarger. Side om side står tradisjonelle vinglass, men start gjerne med velkomstdrink i artige glass med stett og fargerike sommerkrus til barna. I sortimentet finnes også trendy bestikk i matt sort eller matt gullKarafler til drikke, boller til salat eller snacks og fat til maten hører også hjemme hos Europris og på festbordet.

Engangsservise

Engansservise er ofte det enkleste når man skal ha sommerfest med mange gjester eller ut på tur. For mange er det dog et miljøspørsmål - bruk og kast er jo ikke bra. Heldigvis har Europris en rekke engangsprodukter du kan bruke med god samvittighet. 

I utvalget finner du flere nedbrytbare varianter, blant annet tallerkener laget av palmeblader. Dekk gjerne med bestikk av bjørketrær og fargerike, miljøvennlige sugerør av papir.

Om du vil gjøre det enkelt og uformelt ved å servere med engangsservise, velg helt enkelt hvite papptallerkner. Borddekkingen kan likevel bli lekker ved hjelp av pynt og servietter. Eller kan man velge søte tallerkener med ruter  eller mer eksklusive engangstallerkner

Pynt gjerne enkle plastglass med dekorative sugerør. Eller kjøp inn sommerlige krus prydet med pelikaner.

Engangsduker kan også være praktisk og gøy. Velger du hvit duk på rull kan samtidig barna få tegne på duken når de sitter ved bords.

Uteleker

Lag tidenes hagefest også for barna. Dersom været tilsier det kan vanngeværer være morsomt for både store og små, og det blir ekstra gøy dersom dere setter ut oppblåsbare tønner som er perfekt som gjemmested.

For mange barn er den store drømmen egen trampoline i hagen. Europris har mange års erfaring med salg av trampoliner, så gjør en trygg handel hos oss. Denne trampolinen med sikkerhetsnett er perfekt for store og små. Om du trenger å lære deg noen triks på en sikker og trygg måte, har Europris en egen trampolineskole med en av Norges beste turnere, Espen Jansen. 

Drager er morsomt når det er vind, mens når det er vindstille passer det godt med frisbee og boomerang. Mens de kunstneriske små vil sette pris på gatekritt  og krittbomber.

Ringspill, slåball, krokket og festpakker med lagkonkurranser er perfekt for familiefesten.

Boblebasseng

Det er få ting som er så avslappende og samtidig gøy som et boblebad i sommernatta. Selvoppblåsbare boblebad er en enkel og rimelig løsning, og passer for opp til fire personer.

Lay-Z Spa Tahiti har et LED-lys som lyser i bassenget. Bassenget har en ekstern stillegående pumpe med mykt berøringskontrollpanel. Den brukes til å blåse opp bassenget, varme opp og sirkulere vannet.

Mer sommer for pengene

Hos Europris kan alle hageentusiaster finne det de trenger. Butikken har blant annet et bredt utvalg av hagemøbler som er tilpasset både størrelsen på hage eller balkong, og i forhold til budsjettet. Butikkene finner du over hele Norge, men ønsker du å gjøre handelen hjemmefra finnes det mange produkter også i nettbutikken. 

Del artikkelen på Facebook