Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

-Vi har Norges beste utsikt!

På byggeplassen til Ålesunds mest spennende boligprosjekt, Emblemsvågen møter vi tømrerne Sander Veddegjerde Vattøy og Knut Sevrin Haram som er godt enige om en ting: -Det er ingen tømrere som har bedre utsikt på arbeidsplassen enn vi har!

Annonsørinnhold fra

 I naturskjønne omgivelser, rett inntil fjorden og ved foten av fjellet ligger boligprosjektet Emblemsvågen. Her bygger Block Watne et mangfold av leiligheter, rekkehus og tomannsboliger, noe for enhver smak og familiesituasjon. Med dette vil de skape et godt bomiljø med kort gangavstand ned til Emblemssanden, og med eventyrlig natur så langt øyet rekker. Og den fantastiske Sunnmørsnaturen er det ikke bare fremtidige boligeiere som verdsetter, men også arbeiderne på prosjektet.

Perfekt pauseunderholdning

Både Sander Veddegjerde Vattøy og Knut Sevrin Haram har jobbet på flere andre byggeprosjekter, men er enige om at Emblemsvågen er noe helt for seg selv.

-Utsikten her er jo det som er helt unikt, og når en tar seg en pause eller spiser lunch, så er det jo ypperlig å gjøre det i disse omgivelsene, forteller en smilende Vattøy.

Nysgjerrig på Emblemsvågen?
Les mer om boligprosjektet her.


Knut Sevrin Haram (T.V.) og Sander Veddegjerde Vattøy (T.H.) elsker jobben sin som tømrer i Block Watne.
Foto: Espen Bakketun

Knut Sevrin Haram (T.V.) og Sander Veddegjerde Vattøy (T.H.) elsker jobben sin som tømrer i Block Watne.

Foto: Espen Bakketun

Han er lærling i Block Watne og mener selv at han har en fantastisk fin jobb. Og selv om han tar frem og skryter av flere andre Block Watne-prosjekter som han har jobbet på, innrømmer han at dette prosjektet er helt spesielt.

-Alle opplevelsene som jeg har med Block Watne er positive, både med de ulike prosjektene, kollegaene, arbeidsmiljøet og ledelsen. Her har jeg fått alt jeg trenger for å ha en så god lærlingtid som mulig, og jeg vil jobbe i Block Watne helt til jeg skal utdanne meg videre som ingeniør, legger Vattøy til.

Emblemsvågen er både et populært og ettertraktet område for alle typer familier. 

Foto: Espen Bakketun

Block Watne svikter aldri!

Med god innsikt på planløsning og hvordan boligene kommer til å se ut, er de begge enige om at dette vil bli utrolig fint.

Vil du vite mer om Emblemsvågen?

For mer info om boligene på Emblemsvågen, kontakt salgskonsulent i Block Watne, Vibeke Bjørkavåg:

Tlf: 90176063

Epost:  vibeke.bjorkavag@blockwatne.no

-Det er ingen tvil om at dette kommer til å bli veldig fint, både utseendemessig og praktisk sett. Når alt er klart her så kommer beboerne til å bli utrolig fornøyd, sier Haram som har lang erfaring som tømrer og har også ansvar for Vattøy og resten av laget.

Haram deler gjerne sin erfaring med lærlingen sin, han vet at Block Watne sine kunder er kravstore, og han legger sin stolthet i å levere god håndtverkskvalitet. Og før de unge tømrerne fortsetter med arbeidet, er det en siste ting de legger ekstra stor vekt på.

-Block Watne svikter aldri, så dette prosjektet kommer garantert til å bli veldig veldig bra!

Og nå har Block Watne noen ledige stillinger som tømrer med meget gode lønns- og arbeidsvilkår, og har trolig tømrerfagets høyeste akkordfortjeneste. Les mer om stillingene her.

Se bilder fra boligprosjektet

 

Ikke mange boliger igjen

For salgskonsulent i Block Watne, Vibeke Bjørkavåg er det ekstra kjekt å høre at tømrerne trives godt med utsikten på arbeidsplassen. Og det er tydeligvis ikke bare arbeiderne som ser verdien i beliggenheten, da det ikke er mange boliger igjen.

-Her må folk virkelig skynde seg for å få en bolig, forteller salgskonsulent i Block Watne, Vibeke Bjørgavåg. 

Foto: Espen Bakketun

-Hele 15 av 25 leiligheter er allerede solgt, så her er det viktig å være rask, sier hun og legger til at det også er mange mennesker på visning.

Og det er ikke bare utsikten fra boligene som interesserer kjøperne, men også både nærhet til skole og barnehage, og de mange turløyper i området.

- I nærheten finner du skoler, barnehager og flotte friluftsområder. Emblemsvågen er et svært populært boområde for aktive familier, og det er bare 18 km inn til sentrum.

Spesielt legger Bjørkavåg vekt på Emblemsfjellet som er i umiddelbar nærhet med sine turløyper både for sommer- og vinteraktiviteter.

- Området her er helt utrolig, og jeg ønsker alle som vil velkommen på visning!

Velg bolig og last ned prospekt her.

Del artikkelen på Facebook