Annonsørinnhold fra Tribunen Moss

Hva er dette?

– Derfor skal vi flytte til Tribunen

Anders og Linn Marie Meyer fant endelig drømmeboligen da de så prosjektet Tribunen i Moss. Nå gleder de seg stort til innflytting i en moderne, solrik og lettstelt leilighet.

Annonsørinnhold fra

– Vi trives veldig godt i eneboligen vi har hatt i 12 år, ikke så langt unna Melløs stadion. Dette er helt perfekt beliggenhet. Derfor var vi kjappe med kjøpsbeslutningen da Tribunen ble lagt ut for salg, smiler Anders Meyer.

Vurderte mange prosjekter

Ekteparet Meyer vurderte en rekke leilighetsprosjekter. De hadde kommet til at de fremover ønsket et litt mer lettstelt sted å bo. Dermed kom konklusjonen om å lete etter den rette leiligheten, i Moss. De trives nemlig så godt i Moss at de endte med å kjøpe en leilighet bare noen få hundre meter unna. Tribunen hadde alt de var på jakt etter.

VESTVENDT: Det blir flotte lysforhold i boligprosjektet Tribunen, rett ved treningsfeltet på Melløs stadion. Hage og uteområdet er vestvendt inn mot treningsbanen, og det er ingen forstyrrende byggevirksomhet.

– Gode solforhold i en gjennomgående leilighet med balkong i begge ender. For morgensol og kveldssol. Selv om våre to barn nå er voksne og studerer, ville vi ha tre soverom. Dessuten blir vi boende slik at begge får en fornuftig transport til arbeidsplassene våre, uten å havne i de verste trafikkproblemene, forteller de.

Linn Marie jobber på Rygge Storsenter, mens Anders har kontor i Son – på hovedkontoret i bedriften han er deleier i. Bydelen på Høyda i den nye sammenslåtte storkommunen Moss har absolutt alt hva familien Meyer behøver. Det er stor utvikling, både med boligbygging og næringsutvikling i nærområdet. Og med garasjeplass i kjelleren, mener de to at de har funnet den fullkomne leiligheten som borger for et enklere liv med mindre vedlikehold og styr i hverdagen. 

Les mer om Tribunen her.

Vestvendt, uten høyhus foran

Tribunen blir utvilsomt et spennende tilskudd og attraktivt sted å bo i Moss. Med beliggenheten på Melløs, rett ved Ørejordet, glir det rett inn i et veletablert boligstrøk med akkurat passe avstand til Moss sentrum og ikke minst til alt tilbud og fasiliteter på Høyda.

Området rundt hadde tidligere industripreg og lagerbygninger. Nå omdannes det til et spennende urbant område med boliger og servicetilbud.

SPONSOR: Terje Nicolaysen er daglig leder i Frigaard Eiendom. Frigaardgruppen og Tribunen er hovedsponsor i Moss Fotballklubb.

– Vi vurderte området som veldig attraktivt da vi kjøpte tomta og startet planleggingen. Det blir nok ikke noen høyblokker foran her så lenge det er fotballbaner på Melløs. Det skal også bygges mye i omkringliggende områder som løfter strøket ytterligere. Men Tribunen slipper å være nabo til en byggeplass og anleggsområde i 15 år fremover, når det skal bygges 700 boliger i nærheten. Her vil folk bo fredelig og solrikt med fotballanlegget som nabo og garantist for følelsen av romslighet, sier daglig leder Terje Nicolaysen i utbyggerfirmaet Frigaard Eiendom.

Han forteller også at balkonger kan bygges inn med glass for å få en ekstra stue i leiligheten, dersom kunden ønsker dette.

Meld din interesse for Tribunen her.

Moss blomstrer

STOR INTERESSE: Eiendomsmegler i Krogsveen, Joachim Kolderup, melder om stor interesse for de nye boligene.

Det er meglerfirmaet Krogsveen som har fått oppdraget med å selge de totalt 180 leilighetene Tribunen etter siste byggetrinn vil bestå av. Eiendomsmegler og partner Joachim Kolderup melder om stor interesse og bra salg i Tribunen så langt.

– Av de 69 boligene i første byggetrinn, har vi nå solgt 35. Med Melløs stadion som nabo, vil beboerne oppleve ro, mye luft og lys rundt seg. Trafikken som går forbi her går ganske sakte grunnet fartshumpene, sier Kolderup.

Han mener beliggenheten og alle fasilitetene boliganlegget får, vil tiltrekke seg mange som er på boligjakt i distriktet. De innbydende leilighetene på Høyda vil gi luft og uforstyrret utsikt fra første stund. Det blir god plass mellom bygningene. Melløs Allé, med sine gamle trær, skaper også et grønt skille mellom boligene og treningsfeltene bak. Trærne skal friseres for å få mest mulig ettermiddagssol. Man er nær butikker, treningssenter og mange typer tjenester. Det er heller ikke langt til sentrum og jernbanestasjonen.

Nysgjerrig på hvordan det vil være å bo på Tribunen? Les alt om prosjektet her.

Utbygger legger stor vekt på smakfull arkitektur og solide løsninger av god kvalitet og finish. Som en ekstra bonus er det også kort avstand til sjøen, innsjøer og skog. Sykkel er dessuten et flott fremkomstmiddel i Moss, med stadig bedre tilrettelegging for syklistene.

LYST OG LUFTIG: Alle leilighetene får veldig gode lysforhold.

Flytter inn i slutten av 2021

Linn Marie og Anders Meyer har bestemt seg og kjøpt leilighet. De opplevde det som en fordel å kjøpe tidlig, og at de hadde veldig mange flotte leiligheter å velge mellom. Nå har de god tid til å planlegge salg av eneboligen og innredning av den nye leiligheten på rundt 100 kvadratmeter.

– Vi kommer absolutt ikke til å savne snømåkingen om vinteren, og hagearbeid, vedlikehold og maling om sommeren. Nå skal vi få mer tid til å nyte og bedrive de aktivitetene vi ønsker selv, uten at vi er bundet av en masse gjøremål i hjemmet, smiler de to.

Selv om det er drøye halvannet år til planlagt innflytting i Tribunen, mener de den tiden vil gå fort, mens de gleder seg og planlegger underveis.

Del artikkelen på Facebook