Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?
Marthe Brokke Skjelde og Per Christian Fosse flyttet til Gamlegrendåsen Nord for snart ett år siden. Her trives liten og stor.
Marthe Brokke Skjelde og Per Christian Fosse flyttet til Gamlegrendåsen Nord for snart ett år siden. Her trives liten og stor.

- Vi bor midt i smørøyet på Gamlegrendåsen

En enklere hverdag og gode barndomsminner var målet da Marthe og Per Christian jaktet sitt nye hjemsted.

Annonsørinnhold fra

På Gamlegrendåsen Nord fant de en perle for hele familien. Veien gikk fra leilighet i Asker til en nyoppført enebolig i rekke fra Block Watne. Dette er deres første felles bolig som barnefamilie. 

- Vi fikk så mye mer for pengene på Gamlegrendåsen Nord. Nå bor vi i en helt ny bolig med alt vi trenger. Ungene har masse plass å boltre seg på - både inne og ute. Jeg er fra Asker og merker det er litt roligere her enn hjemplassen. Vi trives veldig godt fordi det er så nært til det meste. 

Per Christian Fosse (28) smiler i det han løfter Oliver på ett år opp i barnestolen rundt frokostbordet. På gulvet i stuen kjører storebror Wille (4) en brannbil så det durer i det mamma Marthe Brokke Skjelde (28) tar en slurk av kaffekoppen. 

Marthe, Wille, Per Christian og Oliver spiser frokosten sammen. Barnehagen er rett rundt hjørnet så da har de tid til å nyte morgenen. 

- Jeg har vokst opp her og visste at dette var et godt sted å bo. Her har jeg lekt i skogen og hatt masse venner rundt meg. Jeg vil at barna mine skal få like gode barndomsminner som jeg fikk, sier Marthe.  

Vil du bo på Gamlegrendåsen Nord? Sjekk ut Henckeltunet Vest. 

LES OGSÅ: Irene og samboeren stortrives i borettslag på Henckeltunet

- Alt rett i nærheten

På Gamlegrendåsen Nord bor de 30 sekunders gange fra Hovdeplassen barnehagen. Området har egen nærbutikk. Barneskolen er en trygg gangvei noen minutter unna. 

- Her er alt rett i nærheten, både i dag og for fremtiden, sier Marthe. 

Familien har lekeplass rett utenfor døren. Skogen, et steinkast unna, med et mylder av stier for gammel og ung brukes flittig i helgene. En bålplass ble sentrum da Wille inviterte vennene sine til bursdagsfeiring i det fri. 

Barnefamilien nyter rolige omgivelser, samtidig som det er kort vei til det meste på Gamlegrendåsen Nord.

- Også sykler vi til Kongsberg sentrum på fem minutter. Er jeg i byen med venner på kvelden, kan jeg gå hjem, sier Marthe. Hun er sykepleierstudent i Drammen og jobber deltid ved hjemmesykepleien i Kongsberg. Samboeren Per Christian er mye på reisefot i sin jobb. 

Jeg har vokst opp her og visste at dette var et godt sted å bo

- Det er kort vei til Drammen, til Oslo og enkelt å komme seg til flyplassen. Og jeg slipper kø når jeg reiser hjemmefra på morgenen, sier han. Området har enkel adkomst fra E134. 

- Du kan vel si vi at vi bor midt i smørøyet, kommer det kjapt fra Marthe. Det er Wille enig i. 

- Jeg liker så godt å bo her fordi jeg kan leke masse, understreker han og brummer videre med bilene. 

Nye boliger på Henckeltunet Vest

Heldigvis dukker det opp flere boliger der innflyttere kan nyte godt av å bo tett på naturen, men samtidig veldig sentralt. I disse dager reiser Henckeltunet Vest seg på solsiden av Kongsberg, rett oppi gaten fra familien Skjelde Fosse. 

Vil du vite mer om Henckeltunet Vest?

For mer info om boligene og privat visning, kontakt Block Watne Kongsberg:

Salgskonsulent Tonje Eriksen
tlf. 993 55 190

NESTE VISNINGSDAGER:

Søndag 27.10 kl. 13-15

Onsdag 06.11 kl. 16:30-18.

Les mer om prosjektet her.

Henckeltunet Vest bygges av Block Watne og vil bestå av 20 boenheter. Det blir fire tomannsboliger og tre firemannsboliger. I tillegg, så følger det carport med til alle enhetene. To tomannsboliger er satt opp med vegger, tak og fått farge på seg. 

- Kommer du på visning nå, får du et godt inntrykk av hvor fint det blir her. Vi har også startet byggingen av den første firemannsboligen. Her er begge leilighetene i 2.etasje solgt, sier Tonje Eriksen, salgskonsulent for Block Watne i Kongsberg.

Nytt borettslag tar form. Les mer om Henckeltunet Vest

To tomannsboliger har reist seg. Nå bygges den første firemannsboligen på Henckeltunet Vest. Første byggetrinn er innflyttingsklart sommeren 2020, forteller salgskonsulent Tonje Eriksen.

Spar 150.000 kroner på innskudd

Henckeltunet Vest er et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd og mulighet for individuell nedbetaling av felleslånet. Det betyr trygghet for alle beboere. Første byggetrinn er innflyttingsklart sommeren 2020. 

- Vi ser at denne boligtypen appellerer til alle, både småbarnsfamilier og unge seniorer, som kanskje ønsker en litt mindre bolig med fine omgivelser, tett på marka og enkel tilgang til det meste. Også slipper du bystøy, påpeker Eriksen. 

I de nye boligene er alt nytt med god standard og godt utnyttet plass. Og for dem som velger å kjøpe tidlig, er det mange valgmuligheter på bad, gulv, farger og kjøkken. Slik kan du være med å skape ditt drømmehjem. 

LES OGSÅ: Her kommer boliger tett på naturen med kort vei til byen
LES OGSÅ: Henckeltunet Vest vekker nysgjerrighet hos Kongsberg-folket

I oktober startet en egen kampanje for de nye boligene på Henckeltunet Vest. Da kan du spare 150.000 kroner på innskudd. Er du nysgjerrig på boligene på Henckeltunet Vest, er det visning søndag 27.10 kl. 13-15 og onsdag 06.11 kl. 16:30-18.

SE BILDER: Velkommen til Henckeltunet Vest

Slik blir det nye boligområdet Henckeltunet Vest.

Lys og luftig stue - her fra en av stuene i tomannsboligen.

God spiseplass i tomannsboligen med HTH-kjøkken og Siemens hvitevarer.

Kjøkken - og baderomsinnredning leveres av HTH. Hvitevarer er fra Siemens. Dette er en tegning for kjøkkenløsningen i firemannsboligene.

God plass på badet - her fra en av leilighetene i 4-mannsboligen.

Skogstier så langt du orker ligger et steinkast unna det nye borettslaget på Henckeltunet.

Del artikkelen på Facebook