Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Nå kommer tv-sendinga "se maling tørke" - minutt for minutt

Annonsørinnhold fra

Å se maling tørke er noe mange forbinder med det kjedeligste i verden. Fargerike Tromsø har nå bestemt seg for å motbevise det. Lørdag 25.3. produserer de den 3 (!) timer lange direktesendinga ”Se maling tørke - minutt for minutt” fra Nerstranda kjøpesenter i Tromsø sentrum. 

Lørdag 25.3. kl. 11 kan du følge sendingen direkte på Facebook-siden til Fargerike Tromsø. Eller så kan du komme innom det stilige lokalet som Fargerike innreder på Nerstranda denne dagen.

- Vi gjør dette fordi vi har lyst til å vise oss fram for de som ikke er i butikken vår så ofte. Og vi synes faktisk det er kjempespennende å vise fram maling som tørker, smiler Espen Stark, daglig leder ved Fargerike Tromsø.

Stikkordet er kalkmaling, den store slageren blant oppussingsglade nordmenn det siste året. Årsaken er at måten du maler strøkene, på gir veggen et helt unikt og personlig uttrykk. Og strøkene avdekkes sakte, men sikkert når malingen tørker. Derfor er det så spennende, mener Stark.


 

Programleder for sendingen er Johanne Henriksen. Hun gleder seg stort.

- En utrolig artig utfordring, og jeg er stolt over å bli spurt. Jeg synes det er spenstig at Fargerike innreder et helt lokale på Nerstranda. Min jobb blir å sprite opp malinga, ler Henriksen.I tillegg til tv-sendingen blir det et tett, fyldig og variert program i Fargerikes lokale på Nerstranda lørdag: Du kan delta i en kalkmalingskonkurranse og vinne flotte premier. Meld deg på ved å gå inn på Fargerikes Facebook-side.

Gulvmosaikk med smakebiter fra årets gulvtrender innen parkett, laminat og klikkvinvyl. Montert på vegg for anledningen. Ballonger, brus og kaffe. Råd og tips til interesserte besøkende. 

Del artikkelen på Facebook