Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Nå kan du lese vinterens utgave av Magasin Narvik

Trykkevarme utgaver av Magasin Narvik havner i din postkasse denne uken. 136 sider med artikler og flotte bilder fra hele Narvikregionen. Bak publikasjonen står reklame- og kommunikasjonsbyrået FremoverLab.

Annonsørinnhold fra FremoverLab

- Magasinet er et av våre premiumprodukter som vi legger ned mye ressurser i, forteller Rune Dahl, byråleder for FremoverLab.

- Det er egentlig helt utrolig hvor mange flotte tilbud vi har i regionen vår. Det unike, kompakte og kontrastfylte Narvik og Nord-Norge har et potensial året rundt, for folk flest, og uansett hvor de kommer fra. Og dette forteller vi om i magasinet. 

 

Vinterens utgave er på hele 136 sider og har en fin miks av artikler, bilder og annonser fra hele Narvikregionen. Vi møter positive mennesker som bor og arbeider her, tilflyttere som har kommet på grunn av jobb og vi besøker butikkperler i sentrum. Selvfølgelig er det også en stor dose artikler fra diamanter vår, Fagernesfjellet/Narvikfjellet.

Magasin Narvik har kommet ut årlig siden 2011. Responsen har vært overveldende og fra 2017 ble produksjonen utvidet til to årlige utgaver. En vinterutgave og en sommerutgave. Årets vinterutgave er trykket opp i nesten 13.000 eksemplarer og distribueres ut av Posten. Magasinet ligger også på byens kjøpesentre, på hotellrom, i Narvikfjellet og ellers på sentrale møteplasser.

Den digitale utgaven av vinterens magasin kan du lese HER

FremoverLab

Del artikkelen på Facebook