Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Instagram-konkurranse

Er du glad i bolig og interiør? Bli med i vår fotokonkurranse månedens tema har vært «Hjemmekos». Vi har i samarbeid med Bohus delt ut totalt 30.000,- i gavekort i løpet av året og takker så mye for alle som har brukt emneknaggen #brabolig.

Annonsørinnhold fra

VINNER: @sbhinterior

Vinneren @sbhinterior

6 vinner av vår fotokonkurranse, med temaet: Hjemmekos , er trukket. Brabolig-redaksjonen og Bohus har satt sammen en jury som trekker ut en vinner som blir bedømt på alt fra styling og fargebruk til hjemmefølelsen og helhetsinntrykk av rommet. @sbhinterior har denne måneden vunnet med et bilde som virkelig vekker hjemmefølelsen.

Hva er de viktigste tingene du tenker på når du skal innrede hjemmet ditt?

- Jeg innreder et hjem med elementer som jeg liker. Møblene og interiørdetaljene skal passe i lag og skape en helhet og gi oss en følelse av glede og ro når vi er i rommet. Jeg liker å ha litt farger som kontrast mot en base av hvitt, grått eller mørkere farger som brunt og sort.


- Det er viktig at man skaper en balanse og at det ikke blir for mange farger, for da kan det virke rotete.

- I tillegg liker jeg godt å ha noen elementer i hvert rom som har litt «wow-effekt» - noe litt utenom det vanlige.


Endrer du ofte stil hjemme?

- Jeg er veldig glad i å endre stil og uttrykk i rommene i huset og er glad i å organisere og innrede hjemmet med nye detaljer. Både jeg og mannen min er veldig hjemmekjære mennesker og da er det viktig at vi har det fint rundt oss.

- Det er faktisk han som snekrer de unike møblene som jeg designer spesielt for vårt hus. Interiørdesign har blitt en hobby for meg, spesielt de siste to årene. Nå har jeg 45.000 følgere på Instagram og da er det ekstra artig å drive med interiør.

Instagram-kontoer verdt å sjekke ut!

Del artikkelen på Facebook