Annonsørinnhold i samarbeid med NAF

Hva er dette?

Bli tryggere på veien i 2019

Et NAF-medlemskap gir deg tryggheten du trenger på veien.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF.

En halv million NAF-medlemmer reiser allerede tryggere rundt i Norge og Europa med sine mange medlemsfordeler, og et medlemskap kan også gis bort i gave. 

Blant fordelene medlemmene har er gratis veihjelp om du får trøbbel på veien eller bilen ikke starter. Mange foreldre og besteforeldre som allerede er NAF-medlemmer og kjenner tryggheten et medlemskap gir, kan ha glede av å gi dette videre til neste generasjon.

– Har man en ung voksen i hus, som kanskje har kjøpt sin første bruktbil, kan det være lurt med et NAF-medlemskap som sørger for veihjelp overalt. Medlemskapet følger person og ikke bil, så det gjelder også hvis man sitter på med andre og trenger hjelp, sier Ryste.

NAF-teamet er parat 24 timer i døgnet, og du får ubegrenset med veihjelp til personbil, uansett årsak. Du kan derfor føle deg trygg på veien enten du har ny eller gammel bil. Er du på reise utenfor Norden, kan du få leiebil inntil 30 dager så du kan fullføre ferien hvis bilen din går i stykker.

Her kan du lese mer om medlemskapene

Medlemskap med veihjelp gir deg trygghet på veien 24 timer i døgnet året rundt.

Juridisk hjelp

NAF er mye mer enn bare veihjelp. Det finnes utallige eksempler på medlemmer som har fått hjelp av NAF sine advokater og biltekniske eksperter ved kjøp av bruktbil eller i garantisaker hvor forhandleren ikke har tatt ansvar. Da er det godt å ha et advokatteam i ryggen som er ekspert på bilsaker – og som ser din side av saken!

– Det kan være tøft å stå alene om du havner i en tvistesak. NAF-medlemskapet er en god forsikring å ha, da slipper du å betale om du trenger fagråd, sier Ryste.

Medlemmer får nemlig juridisk bistand ved behov i forbindelse med kjøp og salg av bil, eller i tvister med forsikringsselskap og verkstedregninger. Biltekniske rådgivere hjelper også med veiledning i alt fra kjøp og salg av bil, til valg av dekk. De sitter på bred kunnskap om vanlige feil og mangler på forskjellige merker og modeller, og svarer mer enn gjerne på og toll- og avgiftsspørsmål.

Sparer deg for tusenlapper

Mange medlemmer har også glede av NAF sin nøkkelforsikring. Moderne nøkler er kostbare, og hvis du mister eller blir frastjålet en nøkkel, kan det koste deg mange tusen kroner.

– Jeg har selv opplevd å miste nøkler, og det er sure tusenlapper å betale. Med et NAF-medlemskap betaler man kun 500 kroner i egenandel, forteller Ryste.

Gode rabattordninger, blant annet på drivstoff.

I medlemskapet følger også gunstige forsikringsordninger og rabatter. Blant annet kan du som medlem glede deg over rabatter på drivstoff hos Circle K, og dekk, felger og dekkhotell hos Dekkmann.

– Vi har også rabatter på reiser med danskebåten og feriehus i Danmark, og jeg som er typisk småbarnsmor synes det kommer godt med, sier Ryste.

Her melder du deg inn i NAF

Snakker medlemmenes sak

Som en interesseorganisasjon snakker NAF medlemmenes sak.

– Vi snakker din sak mot politikere og myndigheter, så du skal få en trygg, effektiv og rimelig hverdagsreise. Vi jobber for nødvendig utbygging av både vei og kollektiv over hele landet, uten at det skal koste bilistene mer i bompenger. Dette er nødvendig infrastruktur som staten må betale, presiserer Ryste.

NAF snakker medlemmenes sak, og du kan få alt fra juridisk bistand til bilteknisk rådgivning. 

Som medlem får du magasinet MOTOR, som utgis fire ganger i året. Det inneholder nyttig lesestoff om bil og hverdagsreiser, i tillegg til tester.

– Vi foretar mange tester som er relevante for våre medlemmer. Vi tester vinterdekk, og ting som skibokser og annet utstyr man trenger på reisen. Dette er velrennomerte og uavhengige tester, sier Ryste.

Gi et medlemskap i gave

Du kan selvsagt bli NAF-medlem selv, men du kan også gi bort et medlemskap i en gave. Det meste omfattende og tryggeste valget er medlemskapet som inkluderer veihjelp. Med dette er du sikret hjelp over hele Europa, og i tillegg får du bilnøkkelforsikringen. Da reiser du tryggere hele veien, uten å være bekymret for om du kommer deg fram eller ikke.

– NAF har 500 000 medlemmer og er Nordens største organisasjon, så et medlemskap passer for alle. Det typiske medlemmet er de som ønsker litt ekstra trygghet i hverdagen. Du får raskt hjelp hvis du blir stående på veien, og de beste tilbudene når du trenger service og bilpleie, sier Ryste.

Her kan du kjøpe medlemskap i gave

Del artikkelen på Facebook