Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

Dette proteinet fikk Elisabeth ned i vekt!

- Det blir en dominoeffekt av helsegevinster.

Annonsørinnhold fra

Før jul i 2014 oppdaget Elisabeth Bordewick fra Sandaker i Oslo produktet HydroProt på Facebook. Produktet bestod av hydrolyserte fiskeproteinpiller som skulle bidra til vektreduksjon og økt muskelmasse, reduksjon av kolesterolnivået og et mer balansert blodsukker.

Elisabeth slet med vektproblemer og ustabilt blodsukker, og tenkte at det ikke kunne skade å prøve. Hun bestilte en prøvepakke som hun mottok i posten kort tid senere.

Vil du prøve HydroProt? Bestill her.

- Smakte vondt

Etter kort tid bestemte Elisabeth seg for å slutte med produktet.

 

- Det er store piller som smaker litt som tørrfisk. Jeg likte ikke smaken, men bestemte meg for å ta alle pillene jeg hadde igjen før jeg sluttet, sier Elisabeth.

Men innen hun hadde nådd bunnen av siste boksen, begynte Elisabeth å merke effekten. Pilen på vekten bevegde seg nedover og blodsukkeret begynte å stabilisere seg mer.

Elisabeth gjorde ingen livsstilsendringer ellers. Hun har alltid gått mye tur med hunden sin, men merker at det går lettere nå enn tidligere. Hun er mer mobil, kan gå lengre turer og knesmertene hun kunne oppleve før er borte.

- Det er som en dominoeffekt av helsegevinster, sier Elisabeth.

Laget av norsk laks

Fiskeproteinet i HydroProt kommer fra norsk laks, og forskning har vist at fiskeprotein kan øke sukkertoleransen, reduserer kolesterolverdiene, øke fettforbrenningen og muskelmassen. 

På Haukeland sykehus i Bergen ble det foretatt et forsøk med overvektige rotter som fikk 25 prosent av sitt daglige proteininntak fra fisk. Dette ga god effekt på helsen ved at toleransen for sukker og mengden betennelsesdempede fettsyrer i kroppen økte, noe som igjen gjør det enklere å gå ned i vekt.

Gått ned over 20 kilo

Elisabeth er et menneskelig eksempel på forskningen ovenfor. Etter omtrent ett år på HydroProt har hun gått ned over 20 kilo, og selvsagt vil hun anbefale produktet til andre.

- Alle som har de samme problemene som jeg hadde bør prøve HydroProt. Er du for tung, har problemer med kolesterolet og ustabilt blodsukker kan produktet hjelpe deg, avslutter hun.

Vil du prøve HydroProt? Bestill her

Del artikkelen på Facebook