Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Bestill din nye bobil før nyttår

- Vi feirer vårt agentur på Tourne Bobil med å gi deg kr 25.000,- i rabatt hvis du bestiller bil hos oss innen utgangen av 2019. I tillegg til en hyggelig introduksjonspris er det også mulighet å lease bilen for kr 5.990,- pr mnd, med kun kr 19.000,- i innskudd. Det sier selger ved Autocenteret as, Robert Kosmo.

Annonsørinnhold fra AutoCenteret AS

TOURNE BYBOBIL er en helårs bobil som gir deg utrolig mye for pengene. Bilen er en smart, moderne og innovativ bobil som kan brukes året rundt takket være alle systemene som for eksempel hybridvarme fra Webasto som bruker diesel istedenfor gass, ekstrem isolasjon og 2-lags vinduer. Bilen leveres nøkkelferdig, der alt er montert fra fabrikk, så her er det bare å gi gass å dra på tur.

 

- Det skal godt gjøres å finne en bil i tilsvarende prisklasse som har en slik omfattende ferdigmontert utstyrspakke. Se bare her:

- Hengerfeste - Markise - Frontbøyle/Kufanger - Blendegardiner i førerhuset - Myggnett skyvedør - USB uttak i bo-del - 2 stk bo-delsbatterier - Radio/DAB - Ryggekamera - Elektrisk stigtrinn - Automatisk klimaanlegg - Cruise controll - Isolert spillvannstank (oppvarmet av Webasto) - Varmvannstank er Whale webasto hybrid. Tanken er 8 liter. - Led lys i front - Tilpassede sengesett foran og bak med overmadrasser for bedre komfort, til 4 sengeplasser - Svingbare stoler foran - Bord kan forlenges med enkelt håndgrep, og du får sitteplass til 6 personer inne i bilen - 3 takluker - Integrerte lys inne i bilen som er mye sikrere ved kollisjoner, enn lys som stikker 10-12 cm ut fra f eks skap - TV forberedelse - 220V gulvarme - 2 stk armlener på begge seter foran - Sitteplass til 6 rundt bordet - USB uttak for lading over seng - Seng bak kan vippes opp for stort varerom - bare for å nevne noe.

 

 

 

 

Bilen er registrert med 4 sitteplasser og 4 sengeplasser. Dream4 System er en ny løsning i denne type bobil. Det er en dobbel seng bak i bilen med egen soveavdeling. I tillegg finnes det en dobbel seng foran i bilen som med enkle grep settes sammen. Det spesielle med senga foran er at den er komplett for 2 voksne og man slipper å bruke forseter som en del av senga. Det viser seg at den ofte brukte løsningen i denne type bobil er egnet kun for barn. Vår løsning gir bedre komfort og mulighet til soveplasser for 4 voksne, sier Kosmo.

Bad/toalett er egen enhet og stenger ikke for plassen i midtgangen. Skyvedørsløsning er elegant og plassbesparende.

- Ennå mere kunne ha vært sagt om denne bilen, men den MÅ bare oppleves. Velkommen til Autocenteret as for en hyggelig prøvetur, avslutter Robert Kosmo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Del artikkelen på Facebook