Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

22.000 følger Randi fra Tromsdalen på Instagram

I 2015 begynte Randi Lockertsen å legge ut interiørbilder fra hjemmet sitt på Instagram. 22.000 følgere på kontoen @rooms_by_randi og to år senere «skjemmes» hun over bildene hun la ut den gang.

Annonsørinnhold fra

Det var da Lockertsen begynte å pusse opp deler av huset hun fikk øynene opp for tjenesten Instagram, hvor det blant mye annet er svært populært å legge ut interiørbilder. Hun fikk inspirasjon til hvordan hun skulle innrede hjemmet hvor hun har bodd de siste 17 årene. Deretter begynte hun selv å legge ut bilder.

- Siden har det «ballet på seg», forteller hun.

 
Et av Randis "DIY-prosjekter". Et bilde laget av et gammelt putetrekk.

- Det er en artig og givende hobby. Jeg startet i det små, og når jeg ser tilbake på bildene jeg først la ut tenker jeg egentlig at de er forferdelig stygge. Men etter hvert som jeg har kommet i kontakt med veldig mange hyggelig folk og fått flere tusen følgere, har jeg blitt tryggere på min egen stil, sier Lockertsen.

- Og hva er din stil?

- Jeg vil kalle den minimalistisk med rom for en duk. Også liker jeg å finne en ny vri på gamle ting.

- Jeg ser så mye fint, og får egentlig lyst til å gjøre alt. Men man kan ikke bare kjøpe dyrt. Det blir litt «tøvat». Jeg liker å finne ny bruk på gamle ting, og jeg liker scoop. Jeg er ikke så glad i å kjøpe ting til full pris. For eksempel har jeg kjøpt masse greier på Facebook som folk ikke vil ha lengre, men som jeg finner en kul plass til hjemme hos meg, fortsetter Lockertsen.

Sammen med kontoene @susshf_myhome (Susanne Dahlström), @villanielsen (Sussi Nielsen), @frokenrubinen (Hanne Karoliussen) har hun startet emneknaggen #lykkeliteninspo. Konseptet går ut på at firkløveren, som har titusenvis av følgere, deler «små» interiørkontoer med under 2000 følgere.


 

 

 

Randi elsker å leke med farger.

- Vi har lyst å bygge opp alle de flinke folkene på Instagram. Sjansen for å bli delt når du er «liten» er liten, så derfor vil vi dele de. Det er utrolig mange fine kontoer som er verdt å vise frem.

Lockertsen er svært opptatt av detaljer og farger, men sier hun ikke har noe strategi på bildene hun legger ut.

- Jeg liker ikke å stresse, og tar en ting av gangen. Strategien får vel heller bli at dette hjelper meg å holde huset ryddig, sier hun og ler.

- Hva betyr interiør og bildene du ser og legger ut for deg??

- For det første er det en utrolig stor verden, det er utrolig artig å se løsninger andre har funnet som jeg kan knytte opp til mitt hus. Jeg gleder meg til å gå inn å se på de kontoene jeg følger og lese kommentarene jeg får, forteller hun. 

Del artikkelen på Facebook